Birtijaške čakule

Estera

New member​

Ako imas para, stila i manire, mozes biti i ti 😘

Eto oce i pare i stil i manire, a ne samo auto

Like Odgovorite
Prijavite
Tako i treba😀
Slatkica me citira a ništa ne piše

Da čudna je ta slatkica i meni ne odgovara a rekla da ćemo se upoznat možda je ona fejk profil ona nije dokazala da je žensko kao Carla 🤫

Naravno, kao sto sam rekao zbog jednog I drugog me vole
Ovako javno. Jesi li ikada probao prići curi nekoj bez vađenja novčanika, kartica itd. I probao pričati i šarmirati svojom ljepotom pošto tvrdiš da si zgodan?
2. Jesi ikada otišao kurvi bez novčanika? Znam jednog pajdu koji tako ide bez novčanika ponese točno u kn kolko su dogovorili nebitno strana ili naša jer se boji da ga ne opljačka. Sad pitam da li bez novčanika ikad išao.
3. Kolko puta dnevno pjevaš onu? A muči me pitanja o dali bi me volela da nemam cash?

Ovako javno. Jesi li ikada probao prići curi nekoj bez vađenja novčanika, kartica itd. I probao pričati i šarmirati svojom ljepotom pošto tvrdiš da si zgodan?
2. Jesi ikada otišao kurvi bez novčanika? Znam jednog pajdu koji tako ide bez novčanika ponese točno u kn kolko su dogovorili nebitno strana ili naša jer se boji da ga ne opljačka. Sad pitam da li bez novčanika ikad išao.
3. Kolko puta dnevno pjevaš onu? A muči me pitanja o dali bi me volela da nemam cash?
Naravno da me ne muce ta pitanja, imam cash I izgled

Kolko cura će bit kolko muških. Pitam onako čisto informativno da se ne pretvori u neku kobasa party to sve. Da nebi neki smotani frajer profulao rupu i pogodio krivu. To mene jedino muči zato pitam kolko muških ,a kolko žena. I jel su žene 100% žene? Da pak nije neka transica i da na kraju nebi ja fasovao
Prijavis se kao win 69 i nemas brige...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh