Da čudna je ta slatkica i meni ne odgovara a rekla da ćemo se upoznat možda je ona fejk profil ona nije dokazala da je žensko kao CarlaSlatkica me citira a ništa ne piše .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da čudna je ta slatkica i meni ne odgovara a rekla da ćemo se upoznat možda je ona fejk profil ona nije dokazala da je žensko kao CarlaSlatkica me citira a ništa ne piše .
Tako i trebaEstera
New member
Ako imas para, stila i manire, mozes biti i ti
Eto oce i pare i stil i manire, a ne samo auto
Like Odgovorite
Prijavite
Slatkica me citira a ništa ne piše
Da čudna je ta slatkica i meni ne odgovara a rekla da ćemo se upoznat možda je ona fejk profil ona nije dokazala da je žensko kao Carla
Slatkice voliš ti bajagu vidim ha
Sutra vam pošaljem adresu,i svi na forumu kod mene na kavuTako i treba
Učim ,nemam puno vremena.Tako i treba
Ovako javno. Jesi li ikada probao prići curi nekoj bez vađenja novčanika, kartica itd. I probao pričati i šarmirati svojom ljepotom pošto tvrdiš da si zgodan?Naravno, kao sto sam rekao zbog jednog I drugog me vole
Kaj i ja mogu doć na kavu slatkiceSutra vam pošaljem adresu,i svi na forumu kod mene na kavu
Kaj ti studiraš slatkice ?Učim ,nemam puno vremena.
Pa rekla je sve. Mada se meni to više čini kao poziv na neki grupnjak .Kaj i ja mogu doć na kavu slatkice
SVIKaj i ja mogu doć na kavu slatkice
Pa rekla je sve. Mada se meni to više čini kao poziv na neki grupnjak .
Naravno da me ne muce ta pitanja, imam cash I izgledOvako javno. Jesi li ikada probao prići curi nekoj bez vađenja novčanika, kartica itd. I probao pričati i šarmirati svojom ljepotom pošto tvrdiš da si zgodan?
2. Jesi ikada otišao kurvi bez novčanika? Znam jednog pajdu koji tako ide bez novčanika ponese točno u kn kolko su dogovorili nebitno strana ili naša jer se boji da ga ne opljačka. Sad pitam da li bez novčanika ikad išao.
3. Kolko puta dnevno pjevaš onu? A muči me pitanja o dali bi me volela da nemam cash?
Svaka cast ali mislim da se ne bi trebao ogranicavat samo na to.. Brzo to zenama dosadi..Naravno da me ne muce ta pitanja, imam cash I izgled
Kaj ti studiraš slatkica
Za tarot majstori.Predviđam budućnost.Kaj ti studiraš slatkice ?
GataraZa tarot majstori.Predviđam budućnost.
Ma nije ti bitan izgled.Žene vole dominaciju.Žene vole kad si MUŠKONaravno da me ne muce ta pitanja, imam cash I izgled
Kolko cura će bit kolko muških. Pitam onako čisto informativno da se ne pretvori u neku kobasa party to sve. Da nebi neki smotani frajer profulao rupu i pogodio krivu. To mene jedino muči zato pitam kolko muških ,a kolko žena. I jel su žene 100% žene? Da pak nije neka transica i da na kraju nebi ja fasovao
Aha a mene najviše želiš slatkice jelda ?
Če da ti gatamGatara
Prijavis se kao win 69 i nemas brige...Kolko cura će bit kolko muških. Pitam onako čisto informativno da se ne pretvori u neku kobasa party to sve. Da nebi neki smotani frajer profulao rupu i pogodio krivu. To mene jedino muči zato pitam kolko muških ,a kolko žena. I jel su žene 100% žene? Da pak nije neka transica i da na kraju nebi ja fasovao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|