Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ces ako ju je on zaveo i ona izasla iz posla???Tako ispada. Nakon sto je on bio kod nje ona nestala . Sad jel bio jednom ili Vis puta ne znam. Ali u taj četvrtak kad je bio nakon toga je nema na whatsappu. Mislim da je sam po birtiji pisao da hvala svima na recenzijama jer se nikad nebi družio sa viky tako nesto
Sam je u latinama napisao da je oženjen . Tako da ne vjerujem da ju je bas zaveo.A sta ces ako ju je on zaveo i ona izasla iz posla???
Ej Jura bio 27 .8 2 put kod VikiOpet krivo. Ja sam bio prvi put 12.8, a on je bio 16.8 prvi put kolko ja znam . Onda sam ja opet taj negdje tjedan išao kod nje i poslje toga ninja 2x i onda Federer nastupa
E vidiš može i to biti jel Viki mi je nešto rekla da bi mogla izaći sa ovog posla i da misli ići u inozemstvo raditA sta ces ako ju je on zaveo i ona izasla iz posla???
Da, i meni je rekao da je oženjen i da radi u inozemstvuSam je u latinama napisao da je oženjen . Tako da ne vjerujem da ju je bas zaveo.
Onda sam ja bio prije tebe tjedan 2. PutEj Jura bio 27 .8 2 put kod Viki
A može biti jel si kontaktirao ovu Esteru kaj voli jašiti u autuOnda sam ja bio prije tebe tjedan 2. Put
Evo da se malo i ja javitA sta ces ako ju je on zaveo i ona izasla iz posla???
Estera traži nekog poput Federera. Ne znam kakv odjevni stil oceA može biti jel si kontaktirao ovu Esteru kaj voli jašiti u autu
Jura izgleda netko poveo sa GO i ljubavnicu....Da, i meni je rekao da je oženjen i da radi u inozemstvu
Samo novcanik, kartice i izgled... Pf....Evo da se malo i ja javit
Da zaveo sam je, i cak joj se svidam, kad me vidjela u cijelu, moj novcanik, moje kartice i naravno jos zgodni muskarca, nemam sta dalje pisat
Pa hoces se ti uvjerit, hoces da tebi dam ponudu javno iako te nikad nisam vidio niti znam kako izgledasSamo novcanik, kartice i izgled... Pf....
Aha znači tako a vidiš i meni je rekla da sam ugodna osoba i da imam dobar kuracEvo da se malo i ja javit
Da zaveo sam je, i cak joj se svidam, kad me vidjela u cijelu, moj novcanik, moje kartice i naravno jos zgodni muskarca, nemam sta dalje pisat
Još fali auto i pištolj i onda ima sveSamo novcanik, kartice i izgled... Pf....
Ma ne ona traži samo nekog da ima auto jel se voli jebat u autu kužišEstera traži nekog poput Federera. Ne znam kakv odjevni stil oce
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|