Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam izgleda da teska ko i tvojaJel si joj se javil na pp
Vjerojatno ova Carla je najbolja vidiš da je dokazala da je žensko za razliku od slatkiceJesam izgleda da teska ko i tvoja
Kaj ti nije dosta viki ? Spozabil sam da ne dela, al to se zahvali svome pajdašu Federeru što joj dao peneze i peneze ,a da mu nisi poslao broj sad nebi bilo problemaVjerojatno ova Carla je najbolja vidiš da je dokazala da je žensko za razliku od slatkice
Nešto slušam bzvz yt i izleti pjesma lexintog dobro da nije veće zlo. Ima dio kaže dobro da nije neko veće zlo . Dobro da si dobra bilo čija da si dobro je neka si. E to ću ja pjevat viki ispod prozora ako odbije bračnu ponudu
Da tebi dođe netko sa takvom ponudom jel bi ga odbila?
Pjesma ako odbije ide, ako ne nema pjesme .
Haha Jura ti si luđi od mene jbtPjesma ako odbije ide, ako ne nema pjesme .
Mislis ako mi zapjeva lexington dobro da nije vece zloDa tebi dođe netko sa takvom ponudom jel bi ga odbila?
Moram čuti lexington,ne znam njihMislis ako mi zapjeva lexington dobro da nije vece zlo
Kako ne haha a jesu malo gay pjesmice al ok suMoram čuti lexington,ne znam njih
Možda imali neku poput viki nedostupna im bila pa počeli njoj pjevatKako ne haha a jesu malo gay pjesmice al ok su
Ja ne mogu vjerovat da se palis na zenu samo zato jer te nije primila.. Mislim ne znas tko je pjevas joj pjesme omgMožda imali neku poput viki nedostupna im bila pa počeli njoj pjevat
Pa uvijek napali kad je netko nedostižanJa ne mogu vjerovat da se palis na zenu samo zato jer te nije primila.. Mislim ne znas tko je pjevas joj pjesme omg
Stara foraPa uvijek napali kad je netko nedostižan
I u nedostiznosti jel se to tako pise jbt mora bit granica... Ok tajanstven si i nedostizan ali nakon x vremena zapitas se dokle brate...Stara fora
Starija od najstarijeg zanata, zapravo zbog te fore je zanat i nastaoStara fora
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|