E i biceps I tetovaža jošJoš fali auto i pištolj i onda ima sve![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E i biceps I tetovaža jošJoš fali auto i pištolj i onda ima sve![]()
Gdo još pe cafuti v ancugu? Begelor prazan bio ? Kaj ti ćeju kartice ak su v minusu.Evo da se malo i ja javit
Da zaveo sam je, i cak joj se svidam, kad me vidjela u cijelu, moj novcanik, moje kartice i naravno jos zgodni muskarca, nemam sta dalje pisat
E ali nista bez mracne proslosti molim teE i biceps I tetovaža još
Pa da vidiš Federer ja tebi pomogao oko Viki i sad mene napadaju zašto se nejavlja jbgGdo još pe cafuti v ancugu? Begelor prazan bio ? Kaj ti ćeju kartice ak su v minusu.
Eto auslanderi vam otjeraju domaće cafute. Eto Ninja sad si usrao motku. Bolje bi ti bilo da si mučal za viki i nisi povedal okolo ovima što su se tek registrirali.
Ma ne ona traži samo nekog da ima auto jel se voli jebat u autu kužiš
Ako imas para, stila i manire, mozes biti i timacan23 je napisao(la):
Nek se javi se sretnik na kojem jase Estera
Sa obadvoje, zenu mogu zaintrigirat sa obadvoje, zene su sretne kad su samnom, sa jednim i drugom,a sto se tice ponude, ok,ja samo jednom pitamJa ti ponudu ne bi prihvatila ni da sam slobodna... Realno... S cim ces ti mene zaintrigirat? Karticama i izgledom![]()
Pa dobro, ne kazem nista, njih mozes...Sa obadvoje, zenu mogu zaintrigirat sa obadvoje, zene su sretne kad su samnom, sa jednim i drugom,a sto se tice ponude, ok,ja samo jednom pitam
Pa imaš to sve i pare i auto i još si mlad jbtEstera
New member
Ako imas para, stila i manire, mozes biti i ti
Eto oce i pare i stil i manire, a ne samo auto
Like Odgovorite
Prijavite
Ma i mračna i sadašnjost samo je budućnost sigurna u zatvoruE ali nista bez mracne proslosti molim te
Sanjala sam s njim decu i doomm....Ma i mračna i sadašnjost samo je budućnost sigurna u zatvoru
Ej Jura ako je ovo njena slika na profilnoj jebeno izgleda da sam na tvom mjestu ja bi joj se javio u ppPa imaš to sve i pare i auto i još si mlad jbt
A znam da je smjesno, ali ja nisam taj tip da puca fore, ja kad pitam tako I bude, zato sam ti rekao da bi ti ponudio javno tako da svi budu da bi ti ponudio javno da svi budu dokaz, ali dobro, rekla si ne i prihvacamSanjala sam s njim decu i doomm....
![]()
Morti si njemu pomogao, ampak sebi i ostalima odmogao. Nisi trebao bafkati za viki u svakoj temi . A kaj se tiče @Federer31 ampak tebe žene vole jedino radi penez. Pardon kaj bum bil direktan ampak da nemas penez nebi bilo ni žena. To sto te ta neka viki navodno voli voli tvoj gebelor i peneze a ne tebe. Kad bus to razmel bilo bu ti lakse v životu…Pa da vidiš Federer ja tebi pomogao oko Viki i sad mene napadaju zašto se nejavlja jbg
Javio joj se ujutro, al ne odgovara ta. Vidiš zaboravio da sam joj se javio. Sad gledao poruke i vidim pisao joj , al 0 bodova.Omeli ste me s vikiEj Jura ako je ovo njena slika na profilnoj jebeno izgleda da sam na tvom mjestu ja bi joj se javio u pp
Naravno, kao sto sam rekao zbog jednog I drugog me voleMorti si njemu pomogao, ampak sebi i ostalima odmogao. Nisi trebao bafkati za viki u svakoj temi . A kaj se tiče @Federer31 ampak tebe žene vole jedino radi penez. Pardon kaj bum bil direktan ampak da nemas penez nebi bilo ni žena. To sto te ta neka viki navodno voli voli tvoj gebelor i peneze a ne tebe. Kad bus to razmel bilo bu ti lakse v životu…
Jesi pokušao spominjati se z nekom brez gebelora? Ili uvijek izvadiš gebelor?
Da čudna je ta slatkica i meni ne odgovara a rekla da ćemo se upoznat možda je ona fejk profil ona nije dokazala da je žensko kao CarlaSlatkica me citira a ništa ne piše.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|