Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta sam joj ja kriv.Nikad nisam zakinuo ženu za novac ,uvijek sam platio.Ja odmah kažem želim j.....Zbog policije valjda. Dajte malo nekad mozak krenite koristit . Vas trojica Ninja , Federer i ti a ne samo kurcem po plotu lupat
Pa nisi ti al neće direktno pisat da se jebe za pare i šta da murijak vidi oglas i dođe je hapsit ovako stavi kao masaze picke materine. Al sk je Masaza onda uglavnom sam pare izvuku a ne jebesPa šta sam joj ja kriv.Nikad nisam zakinuo ženu za novac ,uvijek sam platio.Ja odmah kažem želim j.....
Hvala što mi objašnjavaš,ali nije mi prvi put,na ovom oglasniku ima dobrih guza,i sisa,samo puno traže.Pitam koliko pola sata ,kaže 400kn.Ok.Ja dođem kod dotične dame ,kad ono s vrata me skida i krene oralno ja u šoku,kad ono požurivanje i za 10 min gotovo.Ako platim pola sata onda želim toliko i j....Pa nisi ti al neće direktno pisat da se jebe za pare i šta da murijak vidi oglas i dođe je hapsit ovako stavi kao masaze picke materine. Al sk je Masaza onda uglavnom sam pare izvuku a ne jebes
Tak sam ja bio u Novoj galeriji i platio 500 kn i isto me požurivala i još oral sa kondomom užasHvala što mi objašnjavaš,ali nije mi prvi put,na ovom oglasniku ima dobrih guza,i sisa,samo puno traže.Pitam koliko pola sata ,kaže 400kn.Ok.Ja dođem kod dotične dame ,kad ono s vrata me skida i krene oralno ja u šoku,kad ono požurivanje i za 10 min gotovo.Ako platim pola sata onda želim toliko i j....
Tak sam ja bio u Novoj galeriji i platio 500 kn i isto me požurivala i još oral sa kondomom užao
Ma oral s kondom je koma.Tak sam ja bio u Novoj galeriji i platio 500 kn i isto me požurivala i još oral sa kondomom užas
Da ali je bolje bez kondoma ali ne sa kurvama nego jedino sa voljenom osobomSex s kondomom uvijek![]()
Ninja, kod koje si ti Viki bio majke ti? Kakvi silikoni????Pa ima ali ne tak velike i njoj baš lijepo stoje
Pa ona plavuša manekenskog izgleda dosta mršavaNinja, kod koje si ti Viki bio majke ti? Kakvi silikoni????
I di si ti tamo napipao silikone??.Pa ona plavuša manekenskog izgleda dosta mršava
Ma kakva voljena osoba dok god ludujes za kruvama teško ces to nacDa ali je bolje bez kondoma ali ne sa kurvama nego jedino sa voljenom osobom
Mi muškarci ne možemo ni bez voljene, a ni bez kurve.Kurva je ipak užitak..Pogotovo ako zna kako se j.....Ma kakva voljena osoba dok god ludujes za kruvama teško ces to nac
Pa rekla je da je napravila sise da je stavila umetkeI di si ti tamo napipao silikone??.
Pa rekla je da je napravila sise da je stavila umetke
Haha niti jednu kakva te spopala ženidbaNego koju zenis? Da znam koju jebem kao kum i koju ženim poslje kad te ostavi
Eto za kraj:
Danas zavrsava moj godisnji, ma bilo je precedent ne samo u vezi viky nego cijeli godisnji, zabave, partijanje,plaze itd.
Da se zahvalim svima koji su pisale odlicne recenzije o viky, a posebno da se zahvalim ninji jer on je najbolje pisao o njoj
Od sutra necu vise biti aktivan na forumu nego samo pasivan
Zasto cu biti samo pasivan:
1.necu biti u hrvatskoj
2.bit cu pasivan i naravno pratit recenzije ,preporuke itd.
Ja dolazim opet na godisnji za nekih 6 mjeseci I nikad se nezna, mozda bude recenzije i preporuke da su slicne viky ili cak bolje, uglavnom kod koje budem isao opet u hrvatskoj kad dodem na godisnji nadam se da ce se naci slicnoj viky
Eto za 6mjeseci se vidimo,a ninjo legendo bit cemo u kontaktu, morat ces doci jednom kod mene i da probas kod koje ja idem, imam samo jednu kod koje idem ali za prste polizat
See u again
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|