Birtijaške čakule

A inace je ovo tekst

Zagrli me, i pođi putem kuda idu kukavice
Pratit će te moje oči lutalice
žensko srce, nežno poput lastavice
što od bola umire
Zagrli me, samo jednom čovek budi, ne laži me
Ako odeš, nikad više ne traži me
Samo napred, ne muči se, ne gledaj me
Ja odavno slutim sve
Kukavica
Nisam znala da si takva kukavica
Sa mnom spavaš, druga ti je nesanica
Bojiš se da priznaš to
Kukavica
Ti si samo jedna više kukavica
Misliš da sam ona ista devojčica
Koju laže bilo
Idem se ranit vodenim bojicama Neki mi kradu citate No Ok
 
Imotskii sta je frka sad a kad me pljuvati tribalo prvi si bio i odgovoran si za ovo ko i ostali ajmo cekaaam.. ako ne dodje o meni recenzija ja pisem o tebi. I ostalima naravno... Bog joe sta sutis. Uvijek sve znas o brazilkama i latinama sto znas o nama nas cijelih 5 uz Splitu kad stvari izmaknu kontroli. . il nisu tvoja posla osim kad ko i Matko Brazil reklamirate ? Ajmo recenzije il cu ja krenit prva ja vise nemam sto izgubiti a vi?
 
Admine koji je tebi kurac vise sad cu ti sve teme spamati blokiraj me i obrisi vise jbt jesi ti normalan ? Oces da tu brojeve idiota pocmem objavljivati ? Da me obrises? Krsis vlastita pravila eej jel dozvoljeno objaviti idiote ili je dozvoljeno samo napisati da u Splitu rade maserke koje su iz Zadra?aaa kuzim to se smije. Pa valjda ja onda ko zadranka splitska sve smijem ..
 
Imotski oce li ta recenzija??? Di si bio kakav je salon maserka daaaj nesto da pijemo krv nisi mi prije kojih 12 dana bio tako tih ajde faco pricaj?
 
A nista cekamo odgovor od je provjerenog a to ce STVARNO biti provjereno oa da vidimo di ovo ide. Jeste se ticali tudjih zovota van A4 ( bla bla bla) pa super i vi ste meni od sad bla bla mamicu vam jebem pametnu i bistru na forumu nekom cete se kurciti 😂 samo zato sto vam je dopusteno matkoo kako gospodja ocete izac u setnju da se nekada pozdravimo il mora stat gospa u kuci ( ma imas pravo instagram je zakon za takve)
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh