Sisata i guzata
Well-known member
Pojam "malokalibarska puska"
Ninja, jel ti imas malokalibarsku pusku?
Ninja, jel ti imas malokalibarsku pusku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas 10 tisuca eura a ides na kurve???Sig jel posuđujes pare na duži vremenski period 10 tisuća eura rok vraćanja 40 godina bez velikih kamata ?
Ni para, ni kurca.. Morala....@MadMax da nije ovo tvoja tajnica krenula u tajni businessLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Nemam, a za njih 200€ dosta uglavnomNemas 10 tisuca eura a ides na kurve???
Još ju je podvodio tamo i nudio na onoj temi o erekciji. I mod je rekao da se kod sig diže u 99% slučajeva jer je strpljiva i žanju ne postoji vrijeme itdDobro nek ti bude ali Mod te je jebao i rekao da si najbolja pička
Pozajmi i vratim ti do 2061 ako 2062 budem dužan možeš me tuzit da nisam ispoštovao 40 godina rokaNemas 10 tisuca eura a ides na kurve???
Ti mislis da cu ja zivjet do tadPozajmi i vratim ti do 2061 ako 2062 budem dužan možeš me tuzit da nisam ispoštovao 40 godina roka
Nije mene nitko podvodio ni nudio...Još ju je podvodio tamo i nudio na onoj temi o erekciji. I mod je rekao da se kod sig diže u 99% slučajeva jer je strpljiva i žanju ne postoji vrijeme itd
Da , al bit ces bakica , a gle možda bu netko volio bakice pa ces i dalje moći biti u businessuTi mislis da cu ja zivjet do tad
Ja sam sada na visim granama.. Tj.. Prerasla sam vas...Da , al bit ces bakica , a gle možda bu netko volio bakice pa ces i dalje moći biti u businessu
Jel mislimo na istogUh uh vidim ovdje napeto stanje, citam poruke ove i sjetim se odmah mog čeha
Neznam meni je moj platio i otisao zadovoljanJel mislimo na istog
Znaci meni impotentne.. A hvala Mod... To ti ne zelis da me izjebuModerator je napisao(la):
Ma gledajte , Sigy je cura kod koje se diže u 99% slučajeva , jer je ona mila i draga i strpljiva . Ona ne požurujue jer za nju samu vrijeme ne postoji . Zato bi takav tip djevojaka preporučio početnicima , jbg Sigy ti si predškolski odgoj , sorry .
Ako npr. takav dječak dođe kod Tea Kruge , on je izgorio, njemu se svijet srušio u sekundi . Dakle Tea Kruge nije djevojka za dječake nego za iskusne .
Možda sam se krivo izrazio.Jel ti Jura uopce znas znacenje pojma podvoditi? Bubnes i ziv ostanes...
Preporucavao i podvodio nije isto.Preporucavao te
Krajnje glupo. Ja sam uvijek primala koga sam htjela.. Rekoh ne radim u ukrajini za pecivo i imam taj luksuz da si dozvolim.isto kao sto imam i mogucnost i da vas nikada ne primim.Možda sam se krivo izrazio.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|