Sisata i guzata
Well-known member
Iako kad vidis te decke nikad ne bi rekao da ne znas da se oblace u transiceA vrag je pice..kad se popije...nikad neznas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iako kad vidis te decke nikad ne bi rekao da ne znas da se oblace u transiceA vrag je pice..kad se popije...nikad neznas
Za svaki slucaj nek su dalje od meneIako kad vidis te decke nikad ne bi rekao da ne znas da se oblace u transice
Ma moze ih se vani srest... Obicni deckiZa svaki slucaj nek su dalje od mene
Nista protiv njih..ali dalje od mene...samo domace prirodne zenske...Ma moze ih se vani srest... Obicni decki
Tako jeeeeNista protiv njih..ali dalje od mene...samo domace prirodne zenske...
Dida mene ne voli...Dida javi se..
Jeste mi živi, zdravi,veseli i mladi?Didaaa mojj se vratioo
Miro moj, vruće je u St i za ništa ne raditi...Dida javi se..
Na ono što jedino i valja...Bog kozijak ..vidis sami ja i Sig u birtiji..nasto ova birtija spade
Vidim ..vidim da je dole vrucèeeeMiro moj, vruće je u St i za ništa ne raditi...
Didaaa moj....nije ova birtija bez tebeJeste mi živi, zdravi,veseli i mladi?
Mi smo se znali pokacit ali jedan od rijetkih koji imas ono nestoDidaaa moj....nije ova birtija bez tebe
Pijan je vec 3 danaDi je šarmer Jura? Da mu kupimo jedan povodac pa ga šetamo okolo?
Ma taj se netrjezni stalno nesto bunca...steta mlad momak a vec gotov..Di je šarmer Jura? Da mu kupimo jedan povodac pa ga šetamo okolo?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|