Sisata i guzata
Well-known member
Radije ti gledaj Jura kako ces do para... Kad sam ja imala 25 godina 10.000 eura sam potrosila na relaciji split-ulcinj u 2 tjedna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zna se...nije HDZJel mislimo na istog
Ja brojim daneee...Svi na godisnjem pa mirno danas...
A Jura zaboga pa trijznis li se tiPozajmi i vratim ti do 2061 ako 2062 budem dužan možeš me tuzit da nisam ispoštovao 40 godina roka
Jok... Taj je i nas zajebaoA Jura zaboga pa trijznis li se ti
Brojim dane brojim nociiiii..Ja brojim daneee...
Ma mi ovako nesto ni kad su nas na metli izbacivali nismo bubaliJok... Taj je i nas zajebao
Ni nakon one boce vodke od brusnice... Sto sam rekao bi Dida na iskustvo dosla domaMa mi ovako nesto ni kad su nas na metli izbacivali nismo bubali
Kad ces mi doci jel je.. Veraa nestoo...Brojim dane brojim nociiiii..
Nastavi
Doduse mi bi zanijemili..mozda bi nesto i bubnili da smo mogli govoriti...Ni nakon one boce vodke od brusnice... Sto sam rekao bi Dida na iskustvo dosla doma
E to su bile pijanke...jebem ti CovidDoduse mi bi zanijemili..mozda bi nesto i bubnili da smo mogli govoriti...
Ja kad popijem jedino sto napaljena budem ali nikad negativnaDoduse mi bi zanijemili..mozda bi nesto i bubnili da smo mogli govoriti...
Da da... Kad prodes 10 lokala za jedno vece...E to su bile pijanke...jebem ti Covid
Ej Sig vrag ti ga znao mozda smo se i sexali tad ..jel se ti sta sijecas...Ja kad popijem jedino sto napaljena budem ali nikad negativna
Da mi zovemo Visnju da nama dvoma pjeva.. kad smo sami...jbt tranisice mogu nas iskoristit..Da pozovemo ona dva shemallea sa transica da se svadaju tu kod nas kad je tu vec sve ovako mirno
Mene neceDa mi zovemo Visnju da nama dvoma pjeva.. kad smo sami...jbt tranisice mogu nas iskoristit..
Sve je pod upitnikomEj Sig vrag ti ga znao mozda smo se i sexali tad ..jel se ti sta sijecas...
A vrag je pice..kad se popije...nikad neznasMene nece
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|