Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam like-o poruku, a možda je ozbiljnoIma na forumu jebac_presretac sumjiv je taj nick zbog presretac da nije policijajac ili presretne ostale jebace i jebe prvi
Tako i ja bratee... Jebala prva ovo sto sad ove nove jebu.. Zato i nisam ljubomornaIma na forumu jebac_presretac sumjiv je taj nick zbog presretac da nije policijajac ili presretne ostale jebace i jebe prvi
Haha to dok si bila u kranjčiTako i ja bratee... Jebala prva ovo sto sad ove nove jebu.. Zato i nisam ljubomorna
Nisam nikad tamo bilaHaha to dok si bila u kranjči
Ma nemoj sama si rekla da si bila kad si bila mlađa nemoj muljat a mene nisi jebala ja tamo nisam išao hahaNisam nikad tamo bila
Nisam rekla istinuMa nemoj sama si rekla da si bila kad si bila mlađa nemoj muljat a mene nisi jebala ja tamo nisam išao haha
Ne vjerujem ti i Mod je rekao da te zna iz kranjčeNisam rekla istinu
Ne zna me Mod sigurno od tamo hahah..Ne vjerujem ti i Mod je rekao da te zna iz kranjče
Dobro nek ti bude ali Mod te je jebao i rekao da si najbolja pičkaNe zna me Mod sigurno od tamo hahah..
Mod je rekao da nikad nije bio u Kranjci
sve presrećemIma na forumu jebac_presretac sumjiv je taj nick zbog presretac da nije policijajac ili presretne ostale jebace i jebe prvi
Jel to tvoja maca?MS jel poznato?
Pogledajte prilog 2582
Nije, net fotka ali cesto dozivljavamoJel to tvoja maca?
A daj pošalji sliku svoje maceNije, net fotka ali cesto dozivljavamo
Poslaz cu ti kuracA daj pošalji sliku svoje mace
*poslatPoslaz cu ti kurac
Ma krivo si razumjela svoje mačke kužišPoslaz cu ti kurac
Samo kuracMa krivo si razumjela svoje mačke kužiš
Haha jesi perverzna takve cure volim a imam kurac netrebaš mi ga slatiSamo kurac
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|