Kozjak Dida
Well-known member
Kupuješ sex a ne " ljubav " ...izuzev nekih...Ljudi u ovome pokusavaju nadoknadit sta im fali ali ne moze ti netko odglumiti emocije.. Ne ide to bas tako... Pogotovo u zenskom mozgu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupuješ sex a ne " ljubav " ...izuzev nekih...Ljudi u ovome pokusavaju nadoknadit sta im fali ali ne moze ti netko odglumiti emocije.. Ne ide to bas tako... Pogotovo u zenskom mozgu...
I da se vide u ocima dok se ljubis, ne da fejkasImaš 3 minuta od toga 2,5 u kupatilu da razvijèš emocije...tko ti kriv ako ne možeš...
Znaci kad dodes u stan za mene je to performans... Koji ja trebam napravit sto bolje jer imam u glavi da bi trebao izac zadovoljan za svoju lovu, ne.. Jbg..Mislim da malo koja prostititka razmišlja da li joj se klijent sviđa ili bi joj se svidio vani...taj posao se ne radi tako, bar ja mislim
Cak ne moram ni vidjet te ljudeAli ja jakooo lako razvijem emocije i vezem se za ljude ali tamo imam barijeru...
Pritisak uvjetovan da opravdam nastup
Ne imam pumpericu hahaPojam "malokalibarska puska"
Ninja, jel ti imas malokalibarsku pusku?
Miro bi za početak bio zadovoljan i da uđe u stan...Znaci kad dodes u stan za mene je to performans... Koji ja trebam napravit sto bolje jer imam u glavi da bi trebao izac zadovoljan za svoju lovu, ne.. Jbg..
Ma mi se osjecamo Dida...Znaš, sve što sam pisao bilo je uglavnom radi zajebancije baš mi je krivo ako sam nekoga nesvjesno nepotrebno povrijedio...tebi sam pisao jer znam da te to ne jebe 5 %..pa sam stao...a za ovog umišljenka baš me briga...žao mi je i radi ove st situacije, kad me je počelo prati nisam a rekao, sve mi je bilo nekako čudno i bespotrebno...
Ninđa...jel ti svaki put svršiš kad u istoj rečenici spomeneš Sig i neki seksualni pojam?Ne imam pumpericu haha
Mogu se usudit reci da skoro nikad nisam pogriješila u procjeni... Znaci netko tko ti se tu cinio ono omg... Da ga maknes na stranu i upoznas.. Vidis jednu drugu slikuMa mi se osjecamo Dida...
Ja jako dobro osjecam energije i znam da si dosta emotivan i takvi smo ljudi...
Nema tu zle namjere, zle krvi...
MindzaNinđa...jel ti svaki put svršiš kad u istoj rečenici spomeneš Sig i neki seksualni pojam?
Ubrala si ga sa kojim guštom kombinira riječi jebati i Sig...Mindza
Da... Jel te jebao... Kako to da te nije jebao.. Znamo da te jebao...Ubrala si ga sa kojim guštom kombinira riječi jebati i Sig...
Sombi te došao taxijem jebati...ta mi je najjačaDa... Jel te jebao... Kako to da te nije jebao.. Znamo da te jebao...
Ali kako dira covjek ranu...Sombi te došao taxijem jebati...ta mi je najjača
Pa lijepo se slaže jebati SigUbrala si ga sa kojim guštom kombinira riječi jebati i Sig...
Stari ajde prestani me spominjat molim te. Ne gledam te, ne zanimas me. Nadji si zivot. Pusti me na miru. Lijepo te molim ko covjeka. Ako se takvim smatras.Znaš, sve što sam pisao bilo je uglavnom radi zajebancije baš mi je krivo ako sam nekoga nesvjesno nepotrebno povrijedio...tebi sam pisao jer znam da te to ne jebe 5 %..pa sam stao...a za ovog umišljenka baš me briga...žao mi je i radi ove st situacije, kad me je počelo prati nisam a rekao, sve mi je bilo nekako čudno i bespotrebno...
Aha slaba si na Sombija hahaAli kako dira covjek ranu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|