Sisata i guzata
Well-known member
Pa zao mi je ako ti je seks sa prostitutkom najbolji u zivotuDa al bitan je i sadrzaj komentara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zao mi je ako ti je seks sa prostitutkom najbolji u zivotuDa al bitan je i sadrzaj komentara.
Hvala bogu da nisam. Mene to istinski cini sretnim.Max vidis da vise nikome nisi zanimljiv ako si i bio...
Meni nije, a ti nemas pojma sto je meni a sto nije i jebe mi se sto je tebi.Pa zao mi je ako ti je seks sa prostitutkom najbolji u zivotu
Onda sta komentiras?Meni nije, a ti nemas pojma sto je meni a sto nije i jebe mi se sto je tebi.
Može ako navedeš sa čim točno sam te uvrijedio i što sam izmislio...Ja sam te lijepo zamolio. Kao covjek covjeka. Ti nastavi kako hoces dalje.
Opet je nestao al kad dode Marijole vratit ce se jaci nego ikadSig, opet si ga poćerala...gde će ti duša?
Kakav je to film gdje su svi likovi pozitivni...to je sranje...nitko ne gleda...Pa ok, opusten sam ja ne brini. No i dalje ne shvacam poantu? Njegov zivot, covjek je upravo napisao da se vratio sav sretan. Budi sretna radi njega. Sudjeluj u njegovoj dobroj i pozitivnoj energiji. Sto on ima od tvog komentara ako ga procita? I onda se cudite kad netko pukne ko maserka. Pustite ljude na miru, gledajte malo vise sebe i svoju srecu i ovaj forum a i svijet ce biti daleko ljepse mjesto.
Treba gledat film s puno akcije a ne samo one di čakalaju. To je dosadnoKakav je to film gdje su svi likovi pozitivni...to je sranje...nitko ne gleda...
Bas to jbt... Dosada...Kakav je to film gdje su svi likovi pozitivni...to je sranje...nitko ne gleda...
Eto Sig i ja se žrtvujemo da nas svi mrze i opet ćemo loše završiti na kraju...nitko to ne cijeni...Treba gledat film s puno akcije a ne samo one di čakalaju. To je dosadno
Tada nije trebao covid test putovnice i sranja ostala . Sad ak prek granice treba 100 stvari ko da ocu u našim ured ući mada mislim da bi i tam prije ušao nego prešao granicuRadije ti gledaj Jura kako ces do para... Kad sam ja imala 25 godina 10.000 eura sam potrosila na relaciji split-ulcinj u 2 tjedna
Bas... Za nas samo stup srama jbt...Eto Sig i ja se žrtvujemo da nas svi mrze i opet ćemo loše završiti na kraju...nitko to ne cijeni...
Nasin. Vratite nam editTada nije trebao covid test putovnice i sranja ostala . Sad ak prek granice treba 100 stvari ko da ocu u našim ured ući mada mislim da bi i tam prije ušao nego prešao granicu
E da...al nije napisala da je zaradila 20.000 na relaciji ulcinj-split kad se vraćala...Jura prevela bi te ta žednog preko pičke...Radije ti gledaj Jura kako ces do para... Kad sam ja imala 25 godina 10.000 eura sam potrosila na relaciji split-ulcinj u 2 tjedna
Zednog preko pickeE da...al nije napisala da je zaradila 20.000 na relaciji ulcinj-split kad se vraćala...Jura prevela bi te ta žednog preko pičke...
Bitna je zarada a ne potrosit . Mogu i ja potrosit 10 tisuća € e al nije to lako zaradit . Msm je s 2 posla koja mi padaju napamet al neću rec jer će me napast sa svih stranaE da...al nije napisala da je zaradila 20.000 na relaciji ulcinj-split kad se vraćala...Jura prevela bi te ta žednog preko pičke...
Ionako bi sve potrosio na alkohol...Bitna je zarada a ne potrosit . Mogu i ja potrosit 10 tisuća € e al nije to lako zaradit . Msm je s 2 posla koja mi padaju napamet al neću rec jer će me napast sa svih strana
Dilanje . Nebi na alkohol potrošio sve .Ionako bi sve potrosio na alkohol...
Prvi je kurvanje, a drugi?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|