Plovak1990
Well-known member
Patak može raditi chat room seks ^^Patak neka zabavlje one u čekaonici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patak može raditi chat room seks ^^Patak neka zabavlje one u čekaonici.
neće biti skupA ne znam, u poslu u kojem sam ja se okreću stvarno okej pare, a iskreno, neke su mi stvari toliko gadljive u korporativnom svijetu da bih puno radije dilao ili se bavio prostitucijom, s bilo koje strane. Eto razmišljam da iznajmim salon i zaposlim dvije cure, zaradimo i ja i one, i ako pošteno rade, manje ljude izvaramo nego u poslu kojim se sad bavim :/
Kakvim se to poslom baviš da varaš ljudeA ne znam, u poslu u kojem sam ja se okreću stvarno okej pare, a iskreno, neke su mi stvari toliko gadljive u korporativnom svijetu da bih puno radije dilao ili se bavio prostitucijom, s bilo koje strane. Eto razmišljam da iznajmim salon i zaposlim dvije cure, zaradimo i ja i one, i ako pošteno rade, manje ljude izvaramo nego u poslu kojim se sad bavim :/
On nek nosi kave i bit će i to dosta za početak . Što ako dođe neki zajebani šta ces onda.Patak može raditi chat room seks ^^
A ne znam, u poslu u kojem sam ja se okreću stvarno okej pare, a iskreno, neke su mi stvari toliko gadljive u korporativnom svijetu da bih puno radije dilao ili se bavio prostitucijom, s bilo koje strane. Eto razmišljam da iznajmim salon i zaposlim dvije cure, zaradimo i ja i one, i ako pošteno rade, manje ljude izvaramo nego u poslu kojim se sad bavim :/
Patak će ga toliko zbunit da će agresivac jednostavno odustati.On nek nosi kave i bit će i to dosta za početak . Što ako dođe neki zajebani šta ces onda.
Mozda top shop jabucni ocat za mrsavljenjeKakvim se to poslom baviš da varaš ljude. Mene jedino ko je varao je ovlašteni autoservis i to davno dođeš jedno on napravi 100 drugih nepotrebnih stvari koje nisi tražio i masno naplate. Eto npr promjena tekućine za stakla 50 kn naplatili iako nije traženo od njih to a ruke kao 20 kn 20 tekućina i 10 ne znam neki dodatni troškovi . Onda kaže moraš promjenit to to i to
Jedan je Bubimir(ventura)Bolje ga ne spomenuti jer će se pojaviti...odoh (do đavola).
A ne mislim doslovno varati ljude, ali zapravo da. Konzultant sam na velikim projektima, neću u detalje...Kakvim se to poslom baviš da varaš ljude. Mene jedino ko je varao je ovlašteni autoservis i to davno dođeš jedno on napravi 100 drugih nepotrebnih stvari koje nisi tražio i masno naplate. Eto npr promjena tekućine za stakla 50 kn naplatili iako nije traženo od njih to a ruke kao 20 kn 20 tekućina i 10 ne znam neki dodatni troškovi . Onda kaže moraš promjenit to to i to
e, samo ovo: narkoman će pitati Patka 'ej, na čemu si, daj meni malo...'Neki narkoman pijani npr dođe šta ces onda![]()
Ja samo znam za Ace Venturu (detektiva za životinje)Jedan je Bubimir(ventura)
A nagrada za posjetitelje kao u luna parku.e, samo ovo: narkoman će pitati Patka 'ej, na čemu si, daj meni malo...'
Tajni banA nagrada za posjetitelje kao u luna parku.
Ko obori rekord 4 x 20 dobije extra game....ko obori 1 x 25 dobije extra ball...ko se zaljubi dobije nogu guzicu...
Nemoj tako nama je vaša sigurnost na prvom mjestuKakvim se to poslom baviš da varaš ljude. Mene jedino ko je varao je ovlašteni autoservis i to davno dođeš jedno on napravi 100 drugih nepotrebnih stvari koje nisi tražio i masno naplate. Eto npr promjena tekućine za stakla 50 kn naplatili iako nije traženo od njih to a ruke kao 20 kn 20 tekućina i 10 ne znam neki dodatni troškovi . Onda kaže moraš promjenit to to i to
Je sigurnost da nam olakšate novčanik za 1000 kn za nepotrebne radoveNemoj tako nama je vaša sigurnost na prvom mjestu![]()
Pusti sad novce, novci nisu problem sigurnost je vazna vidis sta se svasta desava po cestiJe sigurnost da nam olakšate novčanik za 1000 kn za nepotrebne radove
E jbg nisam popio ..pa neznam...Vidim te svaki put kad sklopim oci...
Cekam te i kad znam da neces doci...
Zovem tee i kad cutim tvoje imeeee
Hahahah Mirooo....
Trazim ovo negdje nemogu naci
![]()
Ajde Mirooo.... Nemoj sad razocaratiE jbg nisam popio ..pa neznam...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|