Nisam ja onaj sto može 6 litra vina solo popit 4 ne znam ni sam vise kolko možeIonako bi sve potrosio na alkohol...
Prvi je kurvanje, a drugi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja onaj sto može 6 litra vina solo popit 4 ne znam ni sam vise kolko možeIonako bi sve potrosio na alkohol...
Prvi je kurvanje, a drugi?
E al to su dva jakooo teska posla zapravo...Dilanje . Nebi na alkohol potrošio sve .
Plus rizik i u jednom i u drugom...E al to su dva jakooo teska posla zapravo...
Dam se kladit da ima laksih puno gdje se i veca lova okrece
Dilanje možda, al kurvanje nije. Ženska u plavom oglasniku imala stan odma do policijske postaje i nikom nis policija nikad njoj smetala nije niti radila probleme . Jedino da se kurvala nasred postaje možda bi je onda priveli al ovako nistE al to su dva jakooo teska posla zapravo...
A nije bas tako... Mogu ti ja par osobnih horor prica ispricat jednom prilikom...Dilanje možda, al kurvanje nije. Ženska u plavom oglasniku imala stan odma do policijske postaje i nikom nis policija nikad njoj smetala nije niti radila probleme . Jedino da se kurvala nasred postaje možda bi je onda priveli al ovako nist
Ajd to je istina . Još ak se dogodi scena ko jednom mom susjedu . Kad si na vlastitu ženu naletio . Nis zujao po plavom našao neku valjda Fejk slike bile drugi broj dogovori on s njom dođe ustanovi da mu to zena rastali se jer se ova kurva a ovaj kurvis . Skoro na isto dođe sam ajd ona bar zarađivala al ovaj trošioPlus rizik i u jednom i u drugom...
Ne budi naivan. Među ženama koje najviše nasilje su prostitutke. A činjenica je da ih nitko ne uzimaju za ozbiljno kada nešto prijavljuju ili su te žene toliko kompromitirane da ne prijavljuju nasilje. U trećem svijetu, npr. to je gorući problem.Dilanje možda, al kurvanje nije. Ženska u plavom oglasniku imala stan odma do policijske postaje i nikom nis policija nikad njoj smetala nije niti radila probleme . Jedino da se kurvala nasred postaje možda bi je onda priveli al ovako nist
Jbt tako je to kad nije pogledala vanAjd to je istina . Još ak se dogodi scena ko jednom mom susjedu . Kad si na vlastitu ženu naletio . Nis zujao po plavom našao neku valjda Fejk slike bile drugi broj dogovori on s njom dođe ustanovi da mu to zena rastali se jer se ova kurva a ovaj kurvis . Skoro na isto dođe sam ajd ona bar zarađivala al ovaj trošio
Pliz pomozi tupavom...ovo za kurvanje, jel se Jura kandidira kao kurva ili pimp?E al to su dva jakooo teska posla zapravo...
Ne budi naivan. Među ženama koje najviše nasilje su prostitutke. A činjenica je da ih nitko ne uzimaju za ozbiljno kada nešto prijavljuju ili su te žene toliko kompromitirane da ne prijavljuju nasilje. U trećem svijetu, npr. to je gorući problem.
Htio reći: žene koje trpe nasilje...Ajd to je istina . Još ak se dogodi scena ko jednom mom susjedu . Kad si na vlastitu ženu naletio . Nis zujao po plavom našao neku valjda Fejk slike bile drugi broj dogovori on s njom dođe ustanovi da mu to zena rastali se jer se ova kurva a ovaj kurvis . Skoro na isto dođe sam ajd ona bar zarađivala al ovaj trošio
Mislim da je danas impresioniran pimpovimaPliz pomozi tupavom...ovo za kurvanje, jel se Jura kandidira kao kurva ili pimp?
Psihicko uglavnom... Koje ti teze od fizickogHtio reći: žene koje trpe nasilje...
Mislim da je bolje bit kurva. Novčano cd je kaznit . Navodno Latine one sto su uhvatili sam kaznu popile kolko znam, a pimp završi u čuzi pa ak nema sreće mu dođe drugi pimp i najebePliz pomozi tupavom...ovo za kurvanje, jel se Jura kandidira kao kurva ili pimp?
Kada čitaš nešto ozbiljnije o nasilju prema prostitutkama smući ti se život. Seks uvijek ima svoju tamniju stranu, kao i svaki pretjerani hedonizam.Psihicko uglavnom... Koje ti teze od fizickog
Gdje god se vrti novac, veliki , ima i nasilja...mislim da to nema veze sa seksom..kao takvim...Kada čitaš nešto ozbiljnije o nasilju prema prostitutkama smući ti se život. Seks uvijek ima svoju tamniju stranu, kao i svaki pretjerani hedonizam.
Neee sad ce ceh...Brzo će noć....kako ono ide...evo noći evo ludila..a .ja sam visoko na listi ...pusa svima...kidam nalijevo...
Kako glasa ona poznata rečenica iz Balkanskog Špijuna? 'Hteo si da piješ i da se drogiraš i da jebeš, a sve to košta'Gdje god se vrti novac, veliki , ima i nasilja...mislim da to nema veze sa seksom..kao takvim...
Eto ti partnera.... Juraaa....A ne znam, u poslu u kojem sam ja se okreću stvarno okej pare, a iskreno, neke su mi stvari toliko gadljive u korporativnom svijetu da bih puno radije dilao ili se bavio prostitucijom, s bilo koje strane. Eto razmišljam da iznajmim salon i zaposlim dvije cure, zaradimo i ja i one, i ako pošteno rade, manje ljude izvaramo nego u poslu kojim se sad bavim :/
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|