Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jura ti meni izgledaš ko.neki običan pokemon ni na zemlji ni na nebu Nedojebani ždrijebac@MadMax da nije ovo tvoja tajnica krenula u tajni businessLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jura jesil opet pijan...Sig jel posuđujes pare na duži vremenski period 10 tisuća eura rok vraćanja 40 godina bez velikih kamata ?
Jura za godine koje imaš jedna kunaSig jel posuđujes pare na duži vremenski period 10 tisuća eura rok vraćanja 40 godina bez velikih kamata ?
?To joj je core biznis, sex je posljedica samo
Privatna stvarJura jesil opet pijan...
Braniš se šutnjom?Privatna stvar
Nek pogleda u karte.Braniš se šutnjom?
Evo ja ti pogledam ti si Pičkomat u razvojuNek pogleda u karte.
Visina kamatne stope ovisi o namjeni sredstva, koja ja namjena?Sig jel posuđujes pare na duži vremenski period 10 tisuća eura rok vraćanja 40 godina bez velikih kamata ?
Malo si fulao nemam picku . Bankomat ti daje pare pickomat bi ti trebao davat pičkeEvo ja ti pogledam ti si Pičkomat u razvoju
Uglavnom je privatna , a sad ovisiVisina kamatne stope ovisi o namjeni sredstva, koja ja namjena?
Namjena je privatna
A to bi Jura sjeba za par dana..nebi odlazio od latinaVisina kamatne stope ovisi o namjeni sredstva, koja ja namjena?
Namjena je privatna
Ja mislim da ti shvsčaš sko nisi shvatit češ ništa zabrinjavajučeMalo si fulao nemam picku . Bankomat ti daje pare pickomat bi ti trebao davat pičke
Ako je za stan, kuću, prostitutke Latine ukrajinke . Ovisi za šta je najmanja kamatna stopa.Uglavnom je privatna , a sad ovisi
Cek prvo da vidim kamatne stope kakve su .A to bi Jura sjeba za par dana..nebi odlazio od latina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|