Birtijaške čakule

Ma nije to.. Meni je zapravo zanimljiva činjenica da uopće postoji ovakav forum, potpuno slučajno sam naletio na njega upisujući u google "masaže Zagreb". Nisam često odlazio kod djevojaka jer me je jako brzo razočarala hrpa laži koja se krije iza takvih oglasa. Vrlo brzo sam shvatio što bih ja - dugotrajno poznanstvo s maksimalno dvije cure kod kojih bi išao dugoročno, u miru i diskreciji, da znam što me čeka i da nam je oboma lijepo, da se malo opustim, isključim mozak i da to traje. Kao nekakvi, recimo, fuck prijatelji. Nije riječ o hvaljenju ili nečem sličnom al postalo mi smiješno kako je do tih cura zapravo teško doći, pa onda krene zajebantsko pisanje kao sinoć. Zato i pomislih kako bi bilo zanimljivo pisat izvještaj uživo za napaćene suborce, čisto iz bizarnosti, kad nam se svima ponekad čine bizarno neuhvatljive. Naravno, bez detalja koji narušavaju bilo čiju privatnost i diskreciju, to je odvratno i potpuno neprihvatljivo.
Ma shvacam sve....
 
Ne lazi... Nisi u tih 10
Recenzija ti bude potvrdila da sam bio .
Btw odstupio sam od svog pravila da ne pisem o recenziji koju sam stavio .
Bit recenzije maserka nece nikad shvatiti. Stoga nemoj te joj se ulizivati . Vadi iz konteksta "fasadu" aaaaa sama me upozorila da se ne iznenadim. ( kad idem-o na tretman muskarcima bar vecini je to napeto jedan mi je u pp napisao da mu se vec u liftu digne a da nije gđicu ni vidio). Stoga nije bez veze upozorila za fasadu i onaj podrum iz kojeg dolazi val mirisa , na sto i pimpek reagirao . Vrhunac kad otvori vrata na slikama tilo kad je bila u top formi a sad da ne kazem da se zapustila , opet ponavljam sama bez da sam je pitao veli da se udebljala zapustila.
Sorry ne mogu ti lagati kao ovi tvoji ovdje . To je to recenzija i iskustvo za ostale da znaju sto ih ceka.
Btw br.1 za mene za 2,3 tko pita vazni su pobjednici (indira song)
Maserka recenzija je gotova nema vise pametnom dosta ( tnks svima sto mi se javili u pp -to je i bila namjera da vidite i znate )
Sad se mislim da li staviti od tebe recenziju SIG
Jer ces poceti vaditi iz konteksta ne kužiti da to nije za tebe vec za ostale da vidu sto se nudi .
Razmislit cu ..........
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh