Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spavat cu popodnejutro sigica. opet malo spavala?
Eh, kad bi barem bilo više takvih.. Za nas jutarnje tipove pronalazak društva za opuštanje prije podne je nemoguća misija.Spavat cu popodne
Sorry ali primila si me , jos si rekla da sam dobar ( nemoj da ispada da to govoris svima )Hahahha ti ces sigurno o meni pisat recenziju, primit cu te nikad
Ne lazi... Nisi u tih 10Sorry ali primila si me , jos si rekla da sam dobar ( nemoj da ispada da to govoris svima )
Vrijeme je....Miro je porijeklom iz Muća...Bas si mislim kako Dalmatinca nisam imala sigurno vise od godinu dana... Vjv cak i vise...
Nekako nismo bas kliknuli, ni oni samnom ni ja s njima...Vrijeme je....Miro je porijeklom iz Muća...
Tu statistiku obavezno moras promjeniti nije pametno da prode toliko puno bez DalmatincaBas si mislim kako Dalmatinca nisam imala sigurno vise od godinu dana... Vjv cak i vise..

Ali odlicno se slazem s DalmatinkamaTu statistiku obavezno moras promjeniti nije pametno da prode toliko puno bez Dalmatinca

Pa da sa maserkom split ona je dalmošica a trebaš probat zagorca ?Ali odlicno se slazem s Dalmatinkama
Drago mi je to cutiAli odlicno se slazem s Dalmatinkama
 , i ja sa svim normalnim ljudima
, i ja sa svim normalnim ljudimaJebeš li ta po Splitu štaVrijeme je....Miro je porijeklom iz Muća...
 ?
?Sa zagorcima se druzim cestoPa da sa maserkom split ona je dalmošica a trebaš probat zagorca ?
Ma kakvi... Tek za mjesec dana..Jutroo.. Sta ima ?
Sig jos nisi na odmorru?
Jesam, naravno...jebem,jebem pa prominim ruku...Jebeš li ta po Splitu šta?
Recenzija ti bude potvrdila da sam bio .Ne lazi... Nisi u tih 10
Ja sam iz ZG to sto pisem ki dalmos nemoj da te zavara.Bas si mislim kako Dalmatinca nisam imala sigurno vise od godinu dana... Vjv cak i vise...
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |