maserkasplit
Well-known member
I jos imam u njih cip ugradjen od cjepivaNisi znala da je dioptrija proporcionalna s veličinom sisa?
Znači kod tebe nema straja od ćoravosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos imam u njih cip ugradjen od cjepivaNisi znala da je dioptrija proporcionalna s veličinom sisa?
Znači kod tebe nema straja od ćoravosti.
Priko veze to jel... Hmm... A nije nista for free sigurno oces da te uguram kod sig ispod banka malo a ?Oš da narastu?
Sredim s Billom da pritisne botun i čip će djelovat na rast.
Da da zovi covikaA znaš kako je kod nas. Uvik triba imat vezu, poznavat prave ljude...
E da od zaboravila dopisat ( uvijek najmanje mislim na sebeNe može!
Ma za tebe je primjerenija ona druga metoda, masaže, to je prirodnim putem, jebeš ova umjetna sranja.
Haha skupit cu onog gorilu s rive ( ajme boze zvucim kao BachEto neke primjerene šake nabavi i na posao.
Daaa kao street artist nesto al mi smo daleko od toga npr vani je to na svakom kantunu nama na rivu dodje jedan i atrakcija ... Zapravo je malo jeziv ..Koji gorila s rive?
Al ima neki gorila na rivi?
Jesam... Sta je vitar do jutraJbt tribat ću napravit đir po rivi nisam dugo.
Split ima svog King Konga
Nego jesi ti isplovla jutros?
A bija je nedilju navecerJbt tribat ću napravit đir po rivi nisam dugo.
Split ima svog King Konga
Nego jesi ti isplovla jutros?
Kako se uzme haha .. nisam isla na more ka more isla sam drugim nekim okolnostima ,sutra se vec vracam .Onda si to sad negdi na moru?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|