maserkasplit
Well-known member
Kako se uzme haha .. nisam isla na more ka more isla sam drugim nekim okolnostima ,sutra se vec vracam .Onda si to sad negdi na moru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se uzme haha .. nisam isla na more ka more isla sam drugim nekim okolnostima ,sutra se vec vracam .Onda si to sad negdi na moru?
Ma ne haha pa ne bi krstarila jedan dan bar pola godine se to uzmeA ja mislio ti negdje na krstarenju, ploviš u nekom ugodnom društvu.
Nisam imala vrimena kupit a ni ic na plazu pa nista od toga bit ce dana u osmom kad odem na duzi odmorA vidim sad, a ono tražila kostim pa nisi našla nego ponila Evin, rekoh sad će se osunčati na nekoj palubi
Jos i gore sivo i tmurno al nije palaA i ružno vrime neko, ne znam kako je priko mora al u St je bilo bzvz danas.
I ja se nadam haha sutra imam posla puno ne smim zapetiAe nije ni odi a neki teški oblaci.
Nadan se da će ti dozvolit vrime vratit se sutra.
Necu necu brod ne ceka dok se ja naspavamHahaha da ne ostanu klijenti bez masaže.
Aj bar nećeš prespavat
Ma daj kaj stvarno nemogu vjerovat super i hvala kaj si preporučio Gemmu cura je superEto danas mi se dogodilo da me cura s EGE s kojom sam dvaput spavao zove da izađemo van. Kaže da ona časti That's a first.
Je li ta Gemma još uvijek tu ili samo nije updateala oglas? Nije ni Latina ni Ruskinja Ali neću joj odavati identitet, ne bi bilo fer.Ma daj kaj stvarno nemogu vjerovat super i hvala kaj si preporučio Gemmu cura je super
Mislim da nije neko je rekao na forumu da živi u Barceloni a i wapp joj nije aktivan a ja danas idem kod Hot AnnieJe li ta Gemma još uvijek tu ili samo nije updateala oglas? Nije ni Latina ni Ruskinja Ali neću joj odavati identitet, ne bi bilo fer.
Javi kako je bilo, čitao sam recenzije ove što su izašle, djeluje zanimljivoMislim da nije neko je rekao na forumu da živi u Barceloni a i wapp joj nije aktivan a ja danas idem kod Hot Annie
Da vrlo zanimljivo ja volim crnkinjeJavi kako je bilo, čitao sam recenzije ove što su izašle, djeluje zanimljivo
Bio ja dvaputa s jednom pa me nije zvala van. Kakve su to kombinacije . Jedino sto je napravila da mi se javila kada je došla u zg drugi da je u zg i do kad jeEto danas mi se dogodilo da me cura s EGE s kojom sam dvaput spavao zove da izađemo van. Kaže da ona časti That's a first.
Nekad je bilo da umjesto trećeg izlaska vodiš na sex a danas umjesto trećeg sexa izlazak...moderna vremena...Eto danas mi se dogodilo da me cura s EGE s kojom sam dvaput spavao zove da izađemo van. Kaže da ona časti That's a first.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|