Kozjak Dida
Well-known member
Kurva.Bio ja dvaputa s jednom pa me nije zvala van. Kakve su to kombinacije . Jedino sto je napravila da mi se javila kada je došla u zg drugi da je u zg i do kad je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kurva.Bio ja dvaputa s jednom pa me nije zvala van. Kakve su to kombinacije . Jedino sto je napravila da mi se javila kada je došla u zg drugi da je u zg i do kad je
Da je netko drugi to napisao ljubomorko u meni bi kazao:Eto danas mi se dogodilo da me cura s EGE s kojom sam dvaput spavao zove da izađemo van. Kaže da ona časti That's a first.
I šta ako mu useli lijepo se vjenčaju imaju djecu i tjt . Ionako zna čim se bavi i ako mu ne smeta odlično. Djeca nemoraju nikad saznat i tjt djetetu ak je dosadno di je mama samo mu kazes da cisti po kućama i tjt.Da je netko drugi to napisao ljubomorko u meni bi kazao:
Ima stvari, ne može raditi, dosadno joj je, poslala je svima istu poruku pa tko se javi...
Kad si ti u pitanju vjerujem sve, samo pazi da ti ne useli...
Uredan, kulturan, zgodan, 40god,fetiš mi je lizanje pice, guze naravno ženske. Otkad je lizanje pice fetish .adminxxxlj1 je napisao(la):
Napiši par rečenica o sebi
Ta ima napismeno da je kurva.Kurva.
Stiglo novo doba, dida ^^Nekad je bilo da umjesto trećeg izlaska vodiš na sex a danas umjesto trećeg sexa izlazak...moderna vremena...
Haha može biti bilo što od toga, možda samo nema prijatelje u gradu, pa je usamljena. Ali eto, kažem još to nisam doživio. Zapravo lažem jer me jedna zvala na piće poslije seksa, ali ta je bila luda kao šiba i samo sam gledao da pobjegnem odande i nikad se više ne vratim i ne vidim je ^^Da je netko drugi to napisao ljubomorko u meni bi kazao:
Ima stvari, ne može raditi, dosadno joj je, poslala je svima istu poruku pa tko se javi...
Kad si ti u pitanju vjerujem sve, samo pazi da ti ne useli...
Pa reci više, jesi prihvatio pozi ili nisi? Jura je u niskom startu ako odustaneš...Haha može biti bilo što od toga, možda samo nema prijatelje u gradu, pa je usamljena. Ali eto, kažem još to nisam doživio. Zapravo lažem jer me jedna zvala na piće poslije seksa, ali ta je bila luda kao šiba i samo sam gledao da pobjegnem odande i nikad se više ne vratim i ne vidim je ^^
Evo dida nebi ti nista bilo da si mene preporucio..nebi te osramotio..ja bih je odveo kod Mome..Pa reci više, jesi prihvatio pozi ili nisi? Jura je u niskom startu ako odustaneš...
Ispričavam se, nemamo nikakve podatke o dami a Jura je univerzalni vojnik....Evo dida nebi ti nista bilo da si mene preporucio..nebi te osramotio..ja bih je odveo kod Mome..
Miro bogati, ovu ne moraš opit za jebat...šta ti je...ili ti je tako možda jeftinije...vidi, vidi,....lukava si ti lija....Evo dida nebi ti nista bilo da si mene preporucio..nebi te osramotio..ja bih je odveo kod Mome..
Ma Jura ce to iskomplicirati ..mozda je pijan..Ispričavam se, nemamo nikakve podatke o dami a Jura je univerzalni vojnik....
Zašto možda? Misliš da će je pokušati preobratiti? Don Jura Kaćunko...Ma Jura ce to iskomplicirati ..mozda je pijan..
Lažeš, samo se praviš važan.Eto danas mi se dogodilo da me cura s EGE s kojom sam dvaput spavao zove da izađemo van. Kaže da ona časti That's a first.
Nije, Gemma ako se vrati, bit ce to u 1 mj.Je li ta Gemma još uvijek tu ili samo nije updateala oglas? Nije ni Latina ni Ruskinja Ali neću joj odavati identitet, ne bi bilo fer.
A ono znas 2-3 da razbijes tremu..pa se otme kontroli..Zašto možda? Misliš da će je pokušati preobratiti? Don Jura Kaćunko...
Idemo u petak popodne, prvo kod nje na druženje pa poslije na pićePa reci više, jesi prihvatio pozi ili nisi? Jura je u niskom startu ako odustaneš...
Jbt ...a to nije nesto...mozem i ja tako...Idemo u petak popodne, prvo kod nje na druženje pa poslije na piće
3 dana ranije dogovoriš termin....svaka čast, mi ostali smrtnici imamo problem dogovoriti i za po ure...to je zato što si ti vidija svita i one to osjete...a ne ko npr Jura koji 2 puta godišnje dođe iz Novog Zagreba u Zagreb...Idemo u petak popodne, prvo kod nje na druženje pa poslije na piće
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|