Kozjak Dida
Well-known member
Puna mi je kuća ženskih....može neka ribica?I da obavezno ako nemas nabavi macku macke su ti zen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puna mi je kuća ženskih....može neka ribica?I da obavezno ako nemas nabavi macku macke su ti zen
Branim se šutnjom da bude FERI meni je jer je sve vec u nama to je ko da na sebe skaces ratujes sa sobom il napadas sebe
Neces iskociti na takvo mjesto ni na tvrdo tlo ni zemlju uopce ovo iskakanje je skok iz noze razine svijesti u visu ,osobni rast i razvoj dida uzdizanje iznad oblaka prašine koju nam sipaju u oci svaki dan .. jeb ga dida nisi duhovnjak nimalo ,nemogu ti prevesti ovoA šta ako iskočin u Unešiću ?
Ja ih se nisam boja, al se bojin sad nakon jučerašnjih bachovih snimakaAko san se nečega boja u životu to su pasi...kad bi na Hvaru bija kod none i dida i šeta selon te vidija konja ili pasa u kali, rikverc trenutačni...
Ne ... Ribica simbolizira ostajanje na mjestu ne micanje iz kruga osudjenost na isto zauvijekPuna mi je kuća ženskih....može neka ribica?
Mene razbjesni to i rastuzi istovremenoJa ih se nisam boja, al se bojin sad nakon jučerašnjih bachovih snimaka
A ništa, stani uza zid, okrenut leđima...Ja ih se nisam boja, al se bojin sad nakon jučerašnjih bachovih snimaka
Tako bi se namistija da upoznajem Winna69A ništa, stani uza zid, okrenut leđima...
* NizeNeces iskociti na takvo mjesto ni na tvrdo tlo ni zemlju uopce ovo iskakanje je skok iz noze razine svijesti u visu ,osobni rast i razvoj dida uzdizanje iznad oblaka prašine koju nam sipaju u oci svaki dan .. jeb ga dida nisi duhovnjak nimalo ,nemogu ti prevesti ovo
Ma leđima prema zidu....naravno...Tako bi se namistija da upoznajem Winna69
Pa rekla san jucer to stvarno je vise ono ... Svi brljamo svako dan bar par slovaTreba otvoriti temu.
PETICIJA: Vratite nam edit
Sanjaj favorit ege djevojku da si ostao sat umjesto 20 minuta bolje to nego konje i prolapsePapa, idem malo sanjati....
Ja kako kad, nekad ćoravost, nekad piva viška.Pa rekla san jucer to stvarno je vise ono ... Svi brljamo svako dan bar par slova
I da si ostao sat a platio pola.Sanjaj favorit ege djevojku da si ostao sat umjesto 20 minuta bolje to nego konje i prolapse
Meni macka sidi na ruci dok pisem napola se zavali pa pisem katkad s utrnutom rukom oci me zasad sluze jos ... Jako rijetko u mojim (50-60 na dalje ) godinamaJa kako kad, nekad ćoravost, nekad piva viška.
Najgore kad je oboje u kombinaciji
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|