Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto prvi je o nama ljudima i svijetu kako se odnosimo prema svijetu tako i prema sebi zapravo.. a drugi je da smo od rodjenja rob sustava i sistema u vlaku iz kojeg ne smis iskociti jer se tada odvezes u svoj vlastiti um odluke razmisljanja stavove a posljedica toga je nerazumijevanje i neprihvacanje ostalih putnika .jer se oni i dalje voze ukrug a ti nastavljas pjesice otkrivajući nove i drugacije nacine putovanja .. didi je to jezivo. U oravu je istina je katkad jeziva al je takva... Meni su jeziviji prolapsi nego ovi crticiZanimljivi crtići
Kako ovoga treba shvatiti? Pomozi, znaš da sam glup i idem na dopunsku...dida znam ja da neki vise vole gledat animirane pickice prolapse i zlostavljanje konja al ovo su ti crtici s dubljom porukom onome tko gleda s razumijevanjem.. naravno jednostavnije je pogledat prolapse i plasticne lutkice.. zato se i skrene pažnja sa smisla zivota
Objasnila upravo u komentaruKako ovoga treba shvatiti? Pomozi, znaš da sam glup i idem na dopunsku...
Ma daj volim crtiče ne ličiš mi baš neki fantZanimljivi crtići
Čitao, tako sam i ja shvatio. Skoro. Što je mačka?Objasnila upravo u komentaru
Valjda svi čekaju nagraduEto prvi je o nama ljudima i svijetu kako se odnosimo prema svijetu tako i prema sebi zapravo.. a drugi je da smo od rodjenja rob sustava i sistema u vlaku iz kojeg ne smis iskociti jer se tada odvezes u svoj vlastiti um odluke razmisljanja stavove a posljedica toga je nerazumijevanje i neprihvacanje ostalih putnika .jer se oni i dalje voze ukrug a ti nastavljas pjesice otkrivajući nove i drugacije nacine putovanja .. didi je to jezivo. U oravu je istina je katkad jeziva al je takva... Meni su jeziviji prolapsi nego ovi crtici
Nisi glup samo si u vlaku jos i nisi skocio kao i mnogi ,bitno je to napraviti kad tadObjasnila upravo u komentaru
Mačka je uvik simbol samostalnosti, van sistema...Čitao, tako sam i ja shvatio. Skoro. Što je mačka?
Da večinom to radite da skrenete pažnju.ili da budete alat mamipulacijeOdgajaju nas da budemo svi isti, uniformirani, brojevi u sustavu i ako se drzneš biti različit naiđeš na nerazumijevanje okoline.
Hvala Bogu da sam nepismenMačka je uvik simbol samostalnosti, van sistema...
Macka je nebitna u prici poanta je da si samo broj i nebitan dok sam ne pridas vaznosti sebi kao pojedincu da si ono kako te uce i ukalupe ili kakvo ti mjesto nadju u skoli u drustvu na faksu na poslu doma il u vlaku i svi imaju svoje mjesto i svrhu i to je ono sto mislimo al zapravo nije tako . Ne pitaj puno samo skaciČitao, tako sam i ja shvatio. Skoro. Što je mačka?
Tako je patak ti ovo razumis ionako ja sam pokusala objasniti ovima sto se tek imaju probuditiDa večinom to radite da skrenete pažnju.ili da budete alat mamipulacije
E ... Bolje da sutimHvala Bogu da sam nepismen
Bravo .... neki skoce kasnije ... Da ostanu u coporu zasticeni i prihvaceni jer misle da ne znaju sami putovati da im treba vodicJa nikada nisam ni uskočio.
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|