maserkasplit
Well-known member
Nabili ste depru u birtiji cak i meni a cili dan mi je takav i uzela sam pice koje se zove hobgoblin ,moze li gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Frende ja sam institucija za sebe Ne zanimaju me nagradeOpa evo krenula borba i za maserku, nije više samo sig ta.
Nismo sada ,obavimo to preko danaAlo Sig i Maserka, nije pristojno šaputati u društvu...
Ja Dida upravo vrtim neke stare poruke..Alo Sig i Maserka, nije pristojno šaputati u društvu...
Zna to ponekad biti baš topNabili ste depru u birtiji cak i meni a cili dan mi je takav i uzela sam pice koje se zove hobgoblin ,moze li gore
Ja Dida upravo vrtim neke stare poruke..
Nas zanima kako natječaj napreduje.
Eto vam kad spavate i placete
A sad da cujem ko koga tko s kim i kakvi su vam veceras polozaji
Vodoravni
Eto vam kad spavate i placete
A sad da cujem ko koga tko s kim i kakvi su vam veceras polozaji
Psihosocijalno nemamo jos kandidata osim tebe dobrovoljcaNas zanima kako natječaj napreduje.
Da, njegove, jesi ti vidovnjak jbt?
Imam astigmatizam.Da, njegove, jesi ti vidovnjak jbt?
Patak je slobodan i zauzet u isto vrijeme ljubav se ne cuva samo za sebe ima je dovoljno za svihA jel..maserka ovo cita ha..zato si velikodusan..
Hoće biti neko testiranje?Psihosocijalno nemamo jos kandidata osim tebe dobrovoljca
Jel ova ljubav iz pjesmica ili za kune?Patak je slobodan i zauzet u isto vrijeme ljubav se ne cuva samo za sebe ima je dovoljno za svih
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|