Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mlad sam ka rosa u ponoćDrago mi je ipak si ti nas mladi kandidat
Da, ne znam, čudna je recenzija. Ali na kraju te opet nahvalio čovjekA dobro, neman pojma, reka je da si najbolja pa sam konta da je pozitivno.
Sad ce ti Matko u inbox napisat nemoooj ajde kod brazilki nemoj ic kod ove ludaaa jeeee( pokazao mi je osobno gost na masazi poruke koje je dobio ) al eto riskirao covjek i dosao sam se uvjeritiPa morat ću i ja navratit kad budem u Splitu. Zasad sam u Splitu samo raznorazne Brazilke upoznavaoI neke studentice mimo ovog sporta.
Ma ja tu na forumu malo kome vjerujem (čast iznimkama i veteranima čija riječ se pokazala uvijek točnom) - nekad me to koštalo i posjećivanja teških odrona (vidi: Hotcat, Anabela, ona grozna maserka u Žumberačkoj), ali jbg, ne ide ništa preko tuđeg iskustva.Sad ce ti Matko u inbox napisat nemoooj ajde kod brazilki nemoj ic kod ove ludaaa jeeee( pokazao mi je osobno gost na masazi poruke koje je dobio ) al eto riskirao covjek i dosao sam se uvjeritimatko sorry radim jos vise i dalje
jbg nije proslo
Ma slusaj briga mene za realne recenzije pa ja sama kazem da sam u k sto bi zaspala i te neke stvari priznam ne triba mi drugi rec i da kaze netko to ja bi odg da je u pravu i da san ja falila jer je to u redu priznat al ovo je bilo na osobnoj razini.. iz razloga drugih ,al ono obracun na forumu djetinjasto. Pa ja ne bi ostala kod neke takve osobe da vidim da je neuredno i tako dalje ima cak stavka di kaze on musterija je uvijek u pravuDa, ne znam, čudna je recenzija. Ali na kraju te opet nahvalio čovjekJbg ako ti ja dođem, dobit ćeš detaljnu recenziju po SiG-inom ukusu
Naravno, uz dopuštenje.
A e zato sad imam posla oko toga ne smim nijednom ne ic na trening jos ono jedino sto pali kao prva pomoc je autofagija to je pomoglo uvijek i sad ceNe brini, svi smo se udebljali u koroni ^^
Ma ja ne nikad ne postimA e zato sad imam posla oko toga ne smim nijednom ne ic na trening jos ono jedino sto pali kao prva pomoc je autofagija to je pomoglo uvijek i sad cekad si gladan nisi svoj al za vise ciljeve prodje zacas post
Nije to je bila provokacija ufino osobno. Kad sam mu rekla u pp da nije bilo potrebe da izmislja stvari i radi mi problem na nacin da mi je doslo hrpetina mailova glupih taj dan koji nemaju veze s normalnim upitima za đasaze neg ej jebes li se ovako il onako jel ti 50 il 60 ( ni jedno inace ) kaze ti si jaka cura nije lako biti slavan ostani kakva jesi izdrzat cesA dobro, neman pojma, reka je da si najbolja pa sam konta da je pozitivno.
A meni je brze ovako nekako a i ocisti se um kad ne razmisljas o hrani i nemoram kuhati bar taj dan hahaMa ja ne nikad ne postimRadije ću otrčat deset kilometara više nego da si uskratim hranu ^^ Kako kaže Krešo Bengalka - na sebi ne štedim
![]()
Je svatija sam sve.Nije to je bila provokacija ufino osobno. Kad sam mu rekla u pp da nije bilo potrebe da izmislja stvari i radi mi problem na nacin da mi je doslo hrpetina mailova glupih taj dan koji nemaju veze s normalnim upitima za đasaze neg ej jebes li se ovako il onako jel ti 50 il 60 ( ni jedno inace ) kaze ti si jaka cura nije lako biti slavan ostani kakva jesi izdrzat cesznaci deriste
Sad sam i ja pokoleban. A meni su bake s viškom sala oduvijek bile napeteJe svatija sam sve.
Nije ti 50-60?
Znači ništa od mog GILF fetiša![]()
Zao mi je morat ces cekat josJe svatija sam sve.
Nije ti 50-60?
Znači ništa od mog GILF fetiša![]()
Ništa, za dvajst godina ćeš bitZao mi je morat ces cekat jos![]()
Aj pogodi.Big Joe u kojim si ti otprilike godinama? Ili je to strogo čuvana tajna? Vidim da imaš ponajviše iskustva s EGE curama od forumaša.
Bas mi je zao sad trebala sam mucati mudroSad sam i ja pokoleban. A meni su bake s viškom sala oduvijek bile napete![]()
43 do 46Aj pogodi.
Nek i maserka proba.
A ja bih ti dao četrdesetak, ali tko će znat. Iznenadilo me dosta ljudi na ovom forumu, pa baš i nisam očito nešto vješt u procjenjivanju dobi.Aj pogodi.
Nek i maserka proba.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|