Plovak1990
Well-known member
A ja bih ti dao četrdesetak, ali tko će znat. Iznenadilo me dosta ljudi na ovom forumu, pa baš i nisam očito nešto vješt u procjenjivanju dobi.Aj pogodi.
Nek i maserka proba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja bih ti dao četrdesetak, ali tko će znat. Iznenadilo me dosta ljudi na ovom forumu, pa baš i nisam očito nešto vješt u procjenjivanju dobi.Aj pogodi.
Nek i maserka proba.
I mene su iznenadili neki ljudi za koje mi se po pisanju učinilo da nisu stariji od 16.A ja bih ti dao četrdesetak, ali tko će znat. Iznenadilo me dosta ljudi na ovom forumu, pa baš i nisam očito nešto vješt u procjenjivanju dobi.
Ako san ja baba postala a nisam jos ugazila u 40te onda tesko da smo mladi oboje sorry nista zagrli me da placemo skupaJel to donekle mlado?
Il bi spadalo u dida kategoriju?
A ovisi koga pitaš, pretpostavljam. Po recenzijama, nekima je trideset plus staro. Ja sam eto još relativno svježe u tridesetima, pa si valjda mogu barem malo utvarati da, ako već nisam mlad, makar nisam još ni star.Jel to donekle mlado?
Il bi spadalo u dida kategoriju?
Spreme noz u dzep jeliKod tebe im valjda bude neugoda pogotovo ako dolaze prvi puta
Imam i ja svoj .. i soker i sprej al slusaj veceras sam sidila s prijom na rivi i bas smo komentirale to sto se nosi u borsi za takve stvari eej ova je izvadila nuncake ka mladja je trenirala takewand. I narucila ih je prije koju godinu valjda negdi i nosa ih izvadila ih nasrid rive pala sam u more skoro koliko sam se smijala nikad ih nisam ni vidila uzivo do veceras osim na filmuAe fini i kulturni momci a skakavac u džepu
Imam ocito al ne u salonu ,problemi se stvore kad se ne postuje sto sam zamolila u a4Bitno da nemaš problema
Bla bla blaImam ocito al ne u salonu ,problemi se stvore kad se ne postuje sto sam zamolila u a4
Je je zavrtila ih je ja sam probala al sam skuzila da cu se ozlijediti pa sam ih vratila joj u ruksak ljudi su nas cudno gledali a mozda i zato sto sam se ja onoliko pocela smijatiJel zavitlala s njima ka Brus Li
Kako bi se onaj kreten šta je napa žene neki dan s njom provea
Hvalaa pa evo vec ste mi skratili vrime samo ako ovako nastavi puhati mislim da bi moglo bit i otkazano nooc i tebiOdoh spavati. Laku noć, Big Joe. A tebi, maserka, želim ugodnu neprospavanu noć i da ne prespavaš put.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|