maserkasplit
Well-known member
Pa sad su mi vrata lupnila ko da je potres mozda propuh manji il su paranormalne aktivnosti al cini mi se .. znas kako je nama " podrumasima" sve cujemo losije dok izadjemo iz tih zgrada s katakombama 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavit cu je za izbacivaca ode u birtijuNe samo Brus Li nego i Švarceneger
Uključi je u rad birtije.Stavit cu je za izbacivaca ode u birtiju![]()
Nisam upaljen je program Wild i s mackom se zafrkavam bezveze sad cu skuvat kavuMožda gledaš neki horor?
Ne bi se ona tu snasla medju svim bestijama cura je lezbijka i ne bi je zanimala ova kurcenja nasa tuUključi je u rad birtije.
Aj skuvaj i meniNisam upaljen je program Wild i s mackom se zafrkavam bezveze sad cu skuvat kavu![]()
Ana dodje i ode zum zum ko vjetar a za vatrenu je misterijaNego di su nestale ostale "žene" kao npr Vatrena a bilo je još ženskih nickova...
E sad su mi jasne nunčake i benčNe bi se ona tu snasla medju svim bestijama cura je lezbijka i ne bi je zanimala ova kurcenja nasa tu![]()
Al i ti putujesAj skuvaj i meni
E Ana, ona je literarni talent nije za ove šuplje pričeAna dodje i ode zum zum ko vjetar a za vatrenu je misterija![]()
Ma super je cura imamo bas toliko toga zajednickog ( osim orijentacije ) i imam u ZG jednu isto ona je umjetnica nekad ima izlozbe po Splitu i bas su obe predivne osobeE sad su mi jasne nunčake i benč![]()
Je sutra s Tonćem HuljićemAl i ti putujes![]()
Pjevate il banciteJe sutra s Tonćem Huljićem
Znaci borba ce biti ,a ti u prednosti teskojMa angažira sam ga da me nauči pivat, radi natječaja za sig
Ajde bude li bas guzve spustit cu malo kriterije pa ces ostati u prednosti i dalje ..Mae nisam ni lijep ni mlad ni donekle
Al mogu par sklekova![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|