Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajme da da zaboravila sam na Gatesa ,to je kontrola sisa kroz cjepivo nista ti nemoze promaknutiSiti se da imam uvid u podatke s čipa u cjepivu tako da znam da nije baš da si daska
Onda trcim sutra i po trecu dozuMae Gates je titsman stavio je u cijepivo formulu za rast sisa
E da znas da cu to u A4 sad dodati u uvjeteZnaš šta pomaže?
Masaža sisa.
Al ne ti sama sebe.
Na kraju je dio o ne idem po hotelima apartmanima privatnim prostorima iza toga da stavim al mozete mi doci masirati siseBit će još više za čitati, stavi to na kraju, jer kad dođu do rog dijela više nitko neće čitati dalje
Čestitam, jel ima kakvu tetku ili možda mamu sa željom za sexom?
Uopce nije tako bilo, izvrces rijeci i recenice. Ocito su rasprave preveliki zalogaj za tvoj mozgic. Drzi se izvrtanja rijeci. To ti super ide.Ali ja njega nisam pitala zasto nije muzevan... Vec kako zna da je skoro svaka bila zadovoljena... A on krenuo o bunaru i mojoj profesiji... E jebem te zivote
Prolistaj si...Uopce nije tako bilo, izvrces rijeci i recenice. Ocito su rasprave preveliki zalogaj za tvoj mozgic. Drzi se izvrtanja rijeci. To ti super ide.
E doduse u istoj kafani smo trenirali...Haha brijem da bi vas kod pića SiG polovicu srušila. Možda da bude kriterij tko može popiti više od SiG. Mogu i ja asistirati kao stari alkoholičar ^^ U smislu tek ako moš popit više od mene, uopće ulaziš u konkurenciju
I od uzbuđenja nije mogla zaspati...Mislim da je maserka otputovala za Istru kod Patka..tako mi karte kazu...
Forma je prolazna ali talent je vječan...E doduse u istoj kafani smo trenirali...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|