Ne zanima me više to ...Vratila si se to je bitno. Zasto sad tražiš ?’mozda mogu kako pomoć
NE NE !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zanima me više to ...Vratila si se to je bitno. Zasto sad tražiš ?’mozda mogu kako pomoć
Što te zanima ? Teško te upratit malo oces biti trudna pa nesNe zanima me više to ...
NE NE !!!
to je isključivo moja stvar ono što ja želim i hoču.Ti možeš samo doč i dat mi novac,Što te zanima ? Teško te upratit malo oces biti trudna pa nes
I šta nudiš i za koje pareto je isključivo moja stvar ono što ja želim i hoču.Ti možeš samo doč i dat mi novac,
nazovi me i saznajI šta nudiš i za koje pare
Jesammaserkasplit nisi umorna?
vjerujem. cijelu noć ne spavaš. jel to počeo go?
Plenkovic i božinovicE maserka kako napreduj izbori..ko je usao u drugi krug...
Oces se udat za mene ako se zaljubim kao sto se Ventura zaljubi u svaku?nazovi me i saznaj
Ma mislio sam na kandidate za zenidbu Sig...Plenkovic i božinovic
Nije jos ,za par tjedana tekvjerujem. cijelu noć ne spavaš. jel to počeo go?
Nitko za sad jos vjerovatno ne ispunjavaju sve navedene kriterijeE maserka kako napreduj izbori..ko je usao u drugi krug...
To prvo moraju teške testove proći . Ja sam bio blizu prolaza a onda je pocela kisa i ugasio mi vatru ,a taman sam je zapalio lijepo i kaže maserka ne smije se vatra ugasit , sta ja mogu kisa me sjeba.Ma mislio sam na kandidate za zenidbu Sig...
To je dobra stvar , al problem sto ne toleriraju svi muški daVidi sve krenulo prema bracnim zavjetim...jbt sve ce se pozeniti..
Sto je ..visoki su kriteriji...spusti malo...ili kao i obicno za nekoga namjesteno...Nitko za sad jos vjerovatno ne ispunjavaju sve navedene kriterije
hehe ne ali hvalaOces se udat za mene ako se zaljubim kao sto se Ventura zaljubi u svaku?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|