A dozvoljavas li malo popiti..onolitar dva dnevno..ne previseali jedan od uvjeta je da ne puši cigarete i dozvoli mi da to radim koliko želim te da nosim košulje hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dozvoljavas li malo popiti..onolitar dva dnevno..ne previseali jedan od uvjeta je da ne puši cigarete i dozvoli mi da to radim koliko želim te da nosim košulje hehe
daA dozvoljavas li malo popiti..onolitar dva dnevno..ne previse
E vi samo uvjete u kojima ja u startu otpadam...E da... Onaj uvjet da imam dovoljno seksa i para da ne pozelim nikada ni u ovaj posao ni bilo koga drugoga stoji i dalje..
Hahha jos se neki bice nisu prepoznali u tomeE vi samo uvjete u kojima ja u startu otpadam...
Ja pijem kad oću i koliko oću.A dozvoljavas li malo popiti..onolitar dva dnevno..ne previse
1 i 2 zadovoljavam a sto se tiče trećeg ako se vjenčamo pricat ćemo o njemuuvjeti
1.nosi košulje
2.ne puši cigarete
3.radit ću ovo i dalje
da ako me zavedes i osvojiš1 i 2 zadovoljavam a sto se tiče trećeg ako se vjenčamo pricat ćemo o njemu
Od koga traži blagoslov za tvoju ruku?da ako me zavedes i osvojiš
i kupiš mi prsten prije svih
Od Sig.Od koga traži blagoslov za tvoju ruku?
E dida i ti u startu odpadas...Ja pijem kad oću i koliko oću.
Taj ti nikad neće umrit...uzmi nekog od nas staraca i za par godina imaš pare i moš nać mladoga kojeg oćeši još nešto do 30 g mora imat godina
Jbg predvidjela samInače istraživanje o prvoj pjesmi na piru je pokazalo da najviše razvoda ima
Čovjek mudro zbori. Mladost je precijenjena a i prije će ti mlađi bit ljubomorni.Taj ti nikad neće umrit...uzmi nekog od nas staraca i za par godina imaš pare i moš nać mladoga kojeg oćeš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|