maserkasplit
Well-known member
Ajdeee evo spustam: zagorske brege smije pjevat na hrvatskom i umjesto dvi krigle na ledjima moze jedna. Jel sad lakse ??Sto je ..visoki su kriteriji...spusti malo...ili kao i obicno za nekoga namjesteno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajdeee evo spustam: zagorske brege smije pjevat na hrvatskom i umjesto dvi krigle na ledjima moze jedna. Jel sad lakse ??Sto je ..visoki su kriteriji...spusti malo...ili kao i obicno za nekoga namjesteno...
Zasto ne ? Možda te pustim da se povremeno baviš poslom ovim ako ću bit dobre voljehehe ne ali hvala
Svi bi ga mi dobili ... Zato suti i u birtiji stani s nama nema ti drugeGledam teme van birtije pol tema se trola nikom ništa da je dodem trolat vjerojatno bi instant trajni ban dobio
Nebi tnxZasto ne ? Možda te pustim da se povremeno baviš poslom ovim ako ću bit dobre volje
A ona ce tebe pustit na druge ako bude dobre volje valjda jel to idealnoZasto ne ? Možda te pustim da se povremeno baviš poslom ovim ako ću bit dobre volje
A Ana koji su tvoji kriteriji vidi sta nam maserka radi da bih dosli do Sig...Nebi tnx
ne želim nikoga tako da uživam ovakoA Ana koji su tvoji kriteriji vidi sta nam maserka radi da bih dosli do Sig...
E jbg Ana ..kod tebe onda jos losiji kriteriji...ne želim nikoga tako da uživam ovako
Ima da ovo pjeva bez greske....
e jbg uživam ovakoE jbg Ana ..kod tebe onda jos losiji kriteriji...
Jbt bas super pjesma..ozbiljno...Ima da ovo pjeva bez greske....
Kompenzacije šta je loše tu?A ona ce tebe pustit na druge ako bude dobre volje valjda jel to idealno
Sto se mene tiče nosi košulje kadali jedan od uvjeta je da ne puši cigarete i dozvoli mi da to radim koliko želim te da nosim košulje hehe
A tako postav uvjete...e jbg uživam ovako
ne moram nikome polagat račune
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|