Sisata i guzata
Well-known member
Gradonačelnik u 20 godina nazalost nije bio u stanju ni skloniste za macke napraviti, a Dumovec sluzi samo za pranje love..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoo a kastracija..Pocele se ove zenke u ulici tjerat neki dan ga pustim u dvoriste da obavi nuzdu, zbriso je na kraj ulice kod susjede ostavim ga ja vratio se kurvis nakon 3 sata jadan promrzo (padao je snijeg taj dan), cijeli blatnjav i pun nekih komada cempresa... 2 sata sam ga prao.
Ma mema grad ni jednu sluzbenu udrugu za macke, sve je to skup gradjana koji zele pomociTak je sa svim zivotinjama, pola udruga je pranhe para i mrcvarenje.
Ma vec je stariji pa ne.Jaoo a kastracija..
Uf ja nisam za kupovinu pasa..Kad mi nije dala da sebi uzmem psa neg je ona sebi opet morala uzet pa je uzela pudlu tulavu, a ne zelim imat 2 psa u kuci jer imam i jos jednog vani u boxu.
Meni je volonterstvo ispunilo i vrijeme i zivot. Pocinjes svijet gledati drugacijim ocima.. I sve dobro sto napravis kasnije ti se kroz sitne stvari u zivotu vratiJbga svatko ima nesto svoje sta zeli.
Jeeej i to smo uspjeliI jubilarna 100. stranica
Laka noc..Odoh spat, ajde laku noc ljudovi, lijepo sanjajte.
E jesi ga sada SiG. Daj se odluči što si. Mijenjaš izjave ko Plenki. Jesi li frendica, ljubavnica, kurva ili što već.A ako cemo iskreno, ovo sto ja radim nije kurvanje. Da je kurvanje, bila bi svima dostupna. To su ljudi koji me financiraju, kuzis?
Možete biti prijatelji.Ali druzit cemo se ovdje, to je isto super
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|