HahaZnaci svatko na odlasku ako zeli ostavinprilog ako ne, ne ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahaZnaci svatko na odlasku ako zeli ostavinprilog ako ne, ne ?!
E al svaki puta kad si tu taman prije spavanjaOvu tematiku smo prosli vise puta...
Kupuje se xxl paket kitkat za macke ???Nije. Na mene se trosi drugacije..al otom potom..cemu to tu objasnjavati..
Iskljucivo na tvoju inicijativu. Ono sto radim sa venturom nije ono sto radim sa ljudima koje vidjam 8 godina.Ovu tematiku smo prosli vise puta...
Ali uvijek na tvoju inicijativu. Svaki put smo dosli do zakljucka da to sto radis je prostitucija... Meni nije problem. Mozemo o tome dokad hoces i koliko hoces...
Ti imas cijenu, ja to znam. Rekao mi je Ventura.
Samo pitam..Nije. Na mene se trosi drugacije..al otom potom..cemu to tu objasnjavati..
Moje macke jedu samo Acanu i Happy cat.. Paketi toga kostaju vise nego tvoji mjesecni odlasci kod kurviKupuje se xxl paket kitkat za macke ???
Ja pricam kako god hocu i sta hocu.I nista se ja ne pravim.. Tu rijec mutava kad sam ja u pitanju izbaci iz upotrebe.
Jedu i royal i gastrointestinal vet.. Mokru i suhu.. I da, Marijole, i to su mi kupovali..Ako se ne varam frend od starog (ima viksu do nas na moru) je uvoznik i distributer za Acanu, bar mislim. Za royal canin sam 100 posto siguran da je
Samo koliko sam ja cuo royal i nije bas neka hrana tak da ono, barem za pse.Jedu i royal i gastrointestinal vet.. Mokru i suhu.. I da, Marijole, i to su mi kupovali..
Stavit cu te na ignore pa pisi s kim hoces,sa damama sa plavogJa pricam kako god hocu i sta hocu.
Sa finim damama pricam na fino.
Sa starijima od sebe na drukciji nacin a sa tobom na ovakav nacin. Ok?
Royal ima izbor ali nema puno mesa.. Orijen i Acana su najbolje, Happy cat je isto superpremium hranaSamo koliko sam ja cuo royal i nije bas neka hrana tak da ono, barem za pse.
Ti mene ne mozes slati na ignore jer ja nisam ni tvoj klijent ni tvoj frend.Stavit cu te na ignore pa pisi s kim hoces,sa damama sa plavog
Meni su draze macke, psi su previse poslusni, daju si naredjivati, macke imaju karakter..Ma ja sam vise tip za pse, tak da ono..
Nemam nis protiv macaka al ne bih ju nikad imao u kuci.
A jednako su privrzeni vlasniku, to je mit za macke da su sebicneMeni su draze macke, psi su previse poslusni, daju si naredjivati, macke imaju karakter..
Ima ih svakakvih karaktera, kao i ljudiPosaljem ti pesa od stare pa da vidis kak je poslusan.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|