Joelongxxl
Well-known member
E to znači da on ne ide često ili ti trošiš puno na mace?Moje macke jedu samo Acanu i Happy cat.. Paketi toga kostaju vise nego tvoji mjesecni odlasci kod kurvi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to znači da on ne ide često ili ti trošiš puno na mace?Moje macke jedu samo Acanu i Happy cat.. Paketi toga kostaju vise nego tvoji mjesecni odlasci kod kurvi
I jedno i drugo i trece al tesko ogranicenim mozgovima shvatiti...Tko nije samnom u zadnjih nekoliko godina ne zna moj nacin i to je ok, ne moraju svi sve znati. Smijesno mi je o tome vec raspravljati.E jesi ga sada SiG. Daj se odluči što si. Mijenjaš izjave ko Plenki. Jesi li frendica, ljubavnica, kurva ili što već.
Pa zbrojite koliko se kila pijeska i koliko hrane potrosi na 7 macaka koje svaki dan imaju 2 obroka mokre plus nekoliko vrsta suhe hrane...E to znači da on ne ide često ili ti trošiš puno na mace?
Rekao mi je Ventura.
Nitko od mojih par prijatelja ne prica javnosti o meni, ni gdje sam ni sto sam.. Molim te samo za tu diskreciju jer mi je izuzetno vazna. A sve drugo da ne ides drugim curama itd je naravno zajebancijaNisam. Ja sam ti samo rekao što smo radili.
Nitko od mojih par prijatelja ne prica javnosti o meni, ni gdje sam ni sto sam.. Molim te samo za tu diskreciju jer mi je izuzetno vazna. A sve drugo da ne ides drugim curama itd je naravno zajebancija
I taj tip takodjer je javno.. Cemu svaki put mora dobiti izvjesce poslije susreta... Ok, pohvale za recenziju jer unutra nije bilo nista privatno..Naravno. Nisam htio javno ni onu recenziju iako si rekla da mogu.
I taj tip takodjer je javno.. Cemu svaki put mora dobiti izvjesce poslije susreta... Ok, pohvale za recenziju jer unutra nije bilo nista privatno..
Super si decko i prelijepo mi je s tobom, samo da sve ostane izmedju nasMisliš Marijole. To je bilo samo nakon onog prvog susreta. Tad ste još vas dvoje bili frendovi na forumu.
Dobro jutroO dobro jutro radni narode...
Samo želim da si iskrena prema meni.
Ista SiG , pljunuta
Onda bi pili kavicuIsta SiG , pljunuta
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|