Sisata i guzata
Well-known member
A ako cemo iskreno, ovo sto ja radim nije kurvanje. Da je kurvanje, bila bi svima dostupna. To su ljudi koji me financiraju, kuzis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikakav tomica, a venturi cemo naci curu.
Ali druzit cemo se ovdje, to je isto super
Opet si pocela izmisljat..?A ako cemo iskreno, ovo sto ja radim nije kurvanje. Da je kurvanje, bila bi svima dostupna. To su ljudi koji me fimanciraju, kuzis?
Nisi ti si klijent. Dodes na oglas, platis, obavis, odes. Kod mene toga nema.Opet si pocela izmisljat..?
Ni ja nisam klijent nego financijer kuzis?
Ali suludo mi je i bespotrebno da ti objasnjavam kakve dogovore imam i kako funkcioniram..Nisi ti si klijent. Dodes na oglas, platis, obavis, odes. Kod mene toga nema.
Ali druzit cemo se ovdje, to je isto super
Nego sta...operes kosulju venturi poslije seksa ?Nisi ti si klijent. Dodes na oglas, platis, obavis, odes. Kod mene toga nema.
Ventura je druga prica, posve razlicito od onoga sto ja radimNego sta...operes kosulju venturi poslije seksa ?
Dode , plati, jebe i ide doma...
????
Meni je sve jasno. Ako je tebi lakse, draga moja okreni kako god ti pase. Ali da i ti bude jasno. Ako za uslugu seksa uzimas novac ili nekakvu drugu financijsku korist. To je prostitucija.Ali suludo mi je i bespotrebno da ti objasnjavam kakve dogovore imam i kako funkcioniram..
Po tome kad svojoj zeni ili djevojci kupis poklon platio si joj sex i ona se bavi prostitucijomMeni je sve jasno. Ako je tebi lakse, draga moja okreni kako god ti pase. Ali da i ti bude jasno. Ako za uslugu seksa uzimas novac ili nekakvu drugu financijsku korist. To je prostitucija.
Sad se pravis malo mutava i mislis da ce ti to proc..Po tome kad svojoj zeni ili djevojci kupis poklon platio si joj sex i ona se bavi prostitucijom
Ja nemam cijenu. Ti ides onima koji imaju cijenu, moja cijena nije zadana, ma znam da ne kuzisSad se pravis malo mutava i mislis da ce ti to proc..
Pokloni se kupuju i zeni, ljubavnicama, djeci, majkama ukratko poklanjamo one koje volimo. To je znak paznje.
Prositutke poklanjamo ili dajemo novac jer je to cijena koju moramo platiti da dobijeno uslugu.
I nista se ja ne pravim.. Tu rijec mutava kad sam ja u pitanju izbaci iz upotrebe.Ja nemam cijenu. Ti ides onima koji imaju cijenu, moja cijena nije zadana, ma znam da ne kuzis
Znaci svatko na odlasku ako zeli ostavinprilog ako ne, ne ?!Ja nemam cijenu. Ti ides onima koji imaju cijenu, moja cijena nije zadana, ma znam da ne kuzis
Ne ostavlja se meni nikakav prilog..Znaci svatko na odlasku ako zeli ostavinprilog ako ne, ne ?!
Ovu tematiku smo prosli vise puta...Ja nemam cijenu. Ti ides onima koji imaju cijenu, moja cijena nije zadana, ma znam da ne kuzis
Nije. Na mene se trosi drugacije..al otom potom..cemu to tu objasnjavati..Pa rekla si da tboja cijena nije zadana
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|