NestaoDi nam je glavni jebac sjeverne hrvatske?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NestaoDi nam je glavni jebac sjeverne hrvatske?
Nisi solidarnaI ne hvalim se ja svojom materijalnom situacijom nego me vi ispitujete.. A ja ne volim lagati. Kada sam ja ikoga od vas pitala koliko ima, cime se bavi.. Nikad nikoga.
Tebi je najblize i uz sve to je studentica. Sve daje u roku al i dalje ne zna sta je kolokvijHaha Kamo je Ana?
Valjda ce položitiTebi je najblize i uz sve to je studentica. Sve daje u roku al i dalje ne zna sta je kolokvij
Al zato znas za medimurskog jebaca da je svorc. Nije bas da ne znasJa ne znam za ljude s kojima sam 8 godina cime se bave i koliko cega imaju jer me tuda lova ne zanima
Onda Patak i maca da presele u zg ili?Ja ne znam za ljude s kojima sam 8 godina cime se bave i koliko cega imaju jer me tuda lova ne zanima
To je svima jasnoAl zato znas za medimurskog jebaca da je svorc. Nije bas da ne znas
A čime ti onda plaćaju Ak te njihova lova ne zanima? S čavlimaJa ne znam za ljude s kojima sam 8 godina cime se bave i koliko cega imaju jer me tuda lova ne zanima
HiljadarkaTo je svima jasno
Ali prvi je kad se treba najavljivatTo je svima jasno
Kazem cifru i to je to..vas imetak i vase obitelji, vase skolovanje i zanimanje je nesto sto mene ne zanima. Mene zanima da imas lovu koju trazimA čime ti onda plaćaju Ak te njihova lova ne zanima? S čavlima
Omega opustio si se i pocinjes udarat sa svih frontova. Opasan si ko majka nakon roditeljskog, ko baba dok sjedis na hladnom betonuA čime ti onda plaćaju Ak te njihova lova ne zanima? S čavlima
GratisKazem cifru i to je to..vas imetak i vase obitelji, vase skolovanje i zanimanje je nesto sto mene ne zanima. Mene zanima da imas lovu koju trazim
Nikad nisam nikoga pitala cim se vi bavite. A mene su cak i osobnu traziliKazem cifru i to je to..vas imetak i vase obitelji, vase skolovanje i zanimanje je nesto sto mene ne zanima. Mene zanima da imas lovu koju trazim
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|