Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On ima hobotnicuHobo imaš ti ženu kod kuće?
Neugodno mi je uopce odgovorit na tako nesto... Muskarci bez 100 eura.. Realno, muskarac koji zaraduje manje od 3000 eura mj nije muskarac..Vidiš kako je sisata nestala kad smo ju zažicali 100 eura, a sprda se s sombyjem kad nemože prikupiti hiljadarku
Hm, astralno tijelo napusti fizičko tijelo i onda se vaša dva astrala sastanu već negdi i padne astralno sex. Astralno sex mi zvuči puno bolje nego telepatski sex?Ne astralno
Nemam, samo me se vataju udane i razvedene s barem troje djece...Hobo imaš ti ženu kod kuće?
Jedino ti Patak Gratis ajmeNeugodno mi je uopce odgovorit na tako nesto... Muskarci bez 100 eura.. Realno, muskarac koji zaraduje manje od 3000 eura mj nije muskarac..
Jbg gledaj.ove bez djeceNemam, samo me se vataju udane i razvedene s barem troje djece...
Ma bravo, sad si sve reklaNeugodno mi je uopce odgovorit na tako nesto... Muskarci bez 100 eura.. Realno, muskarac koji zaraduje manje od 3000 eura mj nije muskarac..
Opće je poznata činjenica da je na forumu proleterijat, samo ti to ne znaš?Neugodno mi je uopce odgovorit na tako nesto... Muskarci bez 100 eura.. Realno, muskarac koji zaraduje manje od 3000 eura mj nije muskarac..
Neču ti pokušavat komentirat Nemoguće jeHm, astralno tijelo napusti fizičko tijelo i onda se vaša dva astrala sastanu već negdi i padne astralno sex. Astralno sex mi zvuči puno bolje nego telepatski sex?
Pravo ću ti priznat da ne shvaćam baš ni što je astral, a kamoli astralni sex!!!Neču ti pokušavat komentirat Nemoguće je
Moja maca voli SigicuI ne hvalim se ja svojom materijalnom situacijom nego me vi ispitujete.. A ja ne volim lagati. Kada sam ja ikoga od vas pitala koliko ima, cime se bavi.. Nikad nikoga.
Jbg mlad siK
Pravo ću ti priznat da ne shvaćam baš ni što je astral, a kamoli astralni sex!!!
Sisata, što bi prije, astralni ili analni sex?
Imam vilu iznad zagreba i auto s tamnim staklimaI ne hvalim se ja svojom materijalnom situacijom nego me vi ispitujete.. A ja ne volim lagati. Kada sam ja ikoga od vas pitala koliko ima, cime se bavi.. Nikad nikoga.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|