Patak
Well-known member
Imaš 100 eura za posuditi Patku?Mozart, jel vidis kako se aomby nema muda pojavit vise??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš 100 eura za posuditi Patku?Mozart, jel vidis kako se aomby nema muda pojavit vise??
100 eura imam al za posudit nemam. Ja ne posudujem pare ja poklanjam. Jer znam da mi nitko nikad ionako nije vratioImaš 100 eura za posuditi Patku?
Jbt gdje si čitav moj život100 eura imam al za posudit nemam. Ja ne posudujem pare ja poklanjam. Jer znam da mi nitko nikad ionako nije vratio
Nemas paraSig misliš se ti ženiti sa Patkom ili i dalje glumis đenifer lopez?
Jel imaš za posudit 100 eura, pa ti vratim kad budem kod tebe?100 eura imam al za posudit nemam. Ja ne posudujem pare ja poklanjam. Jer znam da mi nitko nikad ionako nije vratio
Ma imam SIG ovdje gdje sam je SunceNemas para
Gle, hvali se kako je zgrnula hrpu love, al kad treba posudit 100 eura propala u zemljuJel imaš za posudit 100 eura, pa ti vratim kad budem kod tebe?
Jesi jarac kao ja?Haha Vaga je moj idealan partner po horoskopu
Saćuvaj božeJesi jarac kao ja?
Ja i Sig se jebemo gratisGle, hvali se kako je zgrnula hrpu love, al kad treba posudit 100 eura propala u zemlju
Preko Camere?Ja i Sig se jebemo gratis
Ne astralnoPreko Camere?
Ja sam mislio nastranoNe astralno
To je već previše.intimno pitanjeJa sam mislio nastrano
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|