M
Mozart deleted
Guest
Patak zamisli svoj susret sa Sig i jos da imas ovu hostesu ispod iz oglasa koja ce te dovest do nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
policija ili jebačiNikad nisam nikoga pitala cim se vi bavite. A mene su cak i osobnu trazili
Pa kad su mislili da si maloljetnaNikad nisam nikoga pitala cim se vi bavite. A mene su cak i osobnu trazili
Jebacipolicija ili jebači
Mozart ovo malo perja da očerupaju nemam više selotejp trakePatak zamisli svoj susret sa Sig i jos da imas ovu hostesu ispod iz oglasa koja ce te dovest do nje
Supermani ili Oficiri sa Ružom?Jebaci
Šta imaš protiv jaraca?Saćuvaj bože
Kupio sam slamnati šeširAli danas lovu nema samo nesposoban covjek.. Zao mi je ali tako je
Bok Ventura.Šta imaš protiv jaraca?
NištaŠta imaš protiv jaraca?
Opasan ko ribič bez dozvoleOmega opustio si se i pocinjes udarat sa svih frontova. Opasan si ko majka nakon roditeljskog, ko baba dok sjedis na hladnom betonu
Samo pojebaoJedno pitanje ili kviz Znate li nekoga tko se udao ili oženio na ovom portalu ili dalje glumimo
Za tebe gratis ljubaviSamo pojebao
Pa zanima te da imaju dovoljno velik imetak da ti plate, jelte.. Ja sam puki proleterijat, ja kad bi ga i primio opet ne bi imao novčića, štaš...Kazem cifru i to je to..vas imetak i vase obitelji, vase skolovanje i zanimanje je nesto sto mene ne zanima. Mene zanima da imas lovu koju trazim
Jbt moraš onda preći na dark side of the moon Muška populacija i tako toPa zanima te da imaju dovoljno velik imetak da ti plate, jelte.. Ja sam puki proleterijat, ja kad bi ga i primio opet ne bi imao novčića, štaš...
Ne. Posudi, ukradi, zaboli me. Zato mi je najgluplje kad zene u oglas napisu situiranog. Necemo se zenit. Zaboli me jer si situiran ako imas lovu koju trazim.Pa zanima te da imaju dovoljno velik imetak da ti plate, jelte.. Ja sam puki proleterijat, ja kad bi ga i primio opet ne bi imao novčića, štaš...
Patak siromašan ko crkveni miš nisam ja kriv Što SIG voli PatkaNe. Posudi, ukradi, zaboli me. Zato mi je najgluplje kad zene u oglas napisu situiranog. Necemo se zenit. Zaboli me jer si situiran ako imas lovu koju trazim.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|