Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihopatski je jer sam rekla da nameces svoje misljenje Mislim da je jasno sto je tu psihopatskiOvi tvoji psihopatski ispadi i degutantno izrazavanje zapravo sluze samo tebi u tvoju protukorist. Smiri se. Relax. Patak pusti sigici nesto umirujuce
Niti ja tu imam niti zelim ikakvu korist MarijolePsihopatski je jer sam rekla da nameces svoje misljenje Mislim da je jasno sto je tu psihopatski
Covjek je rekao ispricaj se ili napusti forum. To zvuci bas frendli onako kao sloboda govora jel tak?Dobro sta ti seres o bananju cijelo vrijeme
I sta sad da ja tebi kazem na ovu recenicu? Ne nisam bio nigdje evoA ti si kao bio negdje izvan Hrvatske?
Da.. Rekla sam bolesniku da me prestane spominjat i odjebe jer s obzirom da sam mu u svakoj recenici ocito je moj fan..5 stranica redom unatrag. Kurac, debil, fanovi.. no comment.
Vjerovao ili ne, tvoja ustavna prava nisu zaštićena na forumu o kurvanjuCovjek je rekao ispricaj se ili napusti forum. To zvuci bas frendli onako kao sloboda govora jel tak?
Danas si najstrucnija licnost ovdje, samo tako nastavi.Vjerovao ili ne, tvoja ustavna prava nisu zaštićena na forumu o kurvanju
Hvala frende, ali i dalje ne vidim tko se nadrkarioZnaci vas tu 5 ili 6 frajera old timera se nadrkarilo na jednog novog lika. Buhuhu neko vam se nesto udostojio reci. Wtf, Darien ti si mi drag
Ako se nisi okrenuo kod Pantere ili Maje to sve govori o tebiNisam nikad ni bio u situaciji da sam se želio okrenuti.
Moj bolesni fanAko se nisi okrenuo kod Pantere ili Maje to sve govori o tebi
Koji ti je original?Počni raditi novi nick..
Ja uvijek imam 2 u rezervi
Ja sam se nadrkario jer mi “odredena licnost” s foruma ide na kurac. Oprosti novi nisam htio samo me ovaj jedan lik s foruma nazivciro. Ne smijem ga spominjat jer to nije dopustenoHvala frende, ali i dalje ne vidim tko se nadrkario
Prvi koji sam imao.Koji ti je original?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|