Sisata i guzata
Well-known member
A jbg.. Preostaje vam POa nije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg.. Preostaje vam POa nije
A ti si igrač, uplašio se Angeline Vip.Kako si opasan postao,grd igrač
Dobro sta ti seres o bananju cijelo vrijemeKaj me ne budes banao vase visocanstvo ?
Za preporuku pitajte Primebila i Marijola.. Oni znaju oglasnikA jbg.. Preostaje vam PO
E moj druze.. bolji je original sombi nego ova kopija...Dobro sta ti seres o bananju cijelo vrijeme
Slobodno neka pita. I sigurno cu mu preporuciti 10 boljih cura i to za tih 600Za preporuku pitajte Primebila i Marijola.. Oni znaju oglasnik
Samo daj..Slobodno neka pita. I sigurno cu mu preporuciti 10 boljih cura i to za tih 600
evo pitam. neke koje ne zajebu dogovorSlobodno neka pita. I sigurno cu mu preporuciti 10 boljih cura i to za tih 600
Nije mi se svidjela pa otišao,ali ja za razliku od tebe imam novaca za nju i svoje ja pa se okrenemA ti si igrač, uplašio se Angeline Vip.
Dozvoli da ti preporucim psihijatraMarijole bolje po cijim parametrima? Tvojim? Opet ti odlucujes sto je bolje i samo tvoje misljenje je ispravno?
Nema bolje,ti si najboljaMarijole bolje po cijim parametrima? Tvojim? Opet ti odlucujes sto je bolje i samo tvoje misljenje je ispravno?
Za mene nisu normalne osobe koje su u stanju drugima odredivat sto zele i sto je bolje za njihDozvoli da ti preporucim psihijatra
Daj odjebiNema bolje,ti si najbolja
Ne ja ne odlucujem. Imam svoje misljenje i mogu ga valjda podijeliti a da ti ne iskaces iz pastete?Marijole bolje po cijim parametrima? Tvojim? Opet ti odlucujes sto je bolje i samo tvoje misljenje je ispravno?
Ne mozes tvrditi da je svima bolje ono sto je tebi bolje.Ne ja ne odlucujem. Imam svoje misljenje i mogu ga valjda podijeliti a da ti ne iskaces iz pastete?
ne moraš prihvatiti njegovo mišljenje. al zašto ga ne čutiZa mene nisu normalne osobe koje su u stanju drugima odredivat sto zele i sto je bolje za njih
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|