Sisata i guzata
Well-known member
I to osjecanje bitnim kao jao ja sam mu preporucio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa prestani se onda izlagati ovdje ako ne zelis da se o tebi prica u tom kontekstu..Mogu tvrditi, ne mogu nikoga uvjeravati, niti to pokusavam...to sto se tebi ne svida. JbgNe mozes tvrditi da je svima bolje ono sto je tebi bolje.
Plus naravno da hocu, jer se radi o meni
Culi smo ga vise puta i ne moze tvrditi da je nesto generalno bolje. Moze bit samo njemu bolje. Ne i zajednicine moraš prihvatiti njegovo mišljenje. al zašto ga ne čuti
Nisam nikad ni bio u situaciji da sam se želio okrenuti.Nije mi se svidjela pa otišao,ali ja za razliku od tebe imam novaca za nju i svoje ja pa se okrenem
To moze biti tebi bolje ali ne mozes generalizirat da je bolje. To je samo tvoj stav. Ne i stav vecinePa prestani se onda izlagati ovdje ako ne zelis da se o tebi prica u tom kontekstu..Mogu tvrditi, ne mogu nikoga uvjeravati, niti to pokusavam...to sto se tebi ne svida. Jbg
Pa ne pricam u ime nikakve vecine.To moze biti tebi bolje ali ne mozes generalizirat da je bolje. To je samo tvoj stav. Ne i stav vecine
Ja sam ostavio 400 kn i okrenuo se. Bilo me sram. Cifra je bila mislim 1200, neka Rumunjka...Idiot.Nisam nikad ni bio u situaciji da sam se želio okrenuti.
Rekao si i boljih. Boljih od cega? Mene ok, to je tvoj stav ali ne i stav drugih. Meni boljih je ispravnoPa ne pricam u ime nikakve vecine.
A ti si kao bio negdje izvan Hrvatske?Aha isto ko i Hrvatska hahaahahah
Hvala na ispravku netocnog navoda. Njonjo slabo radis svoj posaoRekao si i boljih. Boljih od cega? Mene ok, to je tvoj stav ali ne i stav drugih. Meni boljih je ispravno
Cekaj... di ces. Taman sam ti nasao jednu po mjeri. Ima da se okrenes i kazes. Hvala ali ne. Predobra si za.menelaku noć svima. laku noć sigi
Ima cameru?Ja ne slusam Beyonce ali ne mogu tvrdit da je ona losa pjevacica jer se meni ne svida.Samo nije po mom ukusu. A s obzirom da je popularna znaci da drugima je. Ona nije losa. Ali ja je ne slusam
Oper nameces svoje misljenjeCekaj... di ces. Taman sam ti nasao jednu po mjeri. Ima da se okrenes i kazes. Hvala ali ne. Predobra si za.mene
Ovi tvoji psihopatski ispadi i degutantno izrazavanje zapravo sluze samo tebi u tvoju protukorist. Smiri se. Relax. Patak pusti sigici nesto umirujuceOper nameces svoje misljenje
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|