Kakav trol, ovaj konkurira PatkuPrvi koji sam imao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav trol, ovaj konkurira PatkuPrvi koji sam imao.
I nisi bio nigdje zapadno od Sutle, makni se malo proputuj svijetom i onda ti se možda oči otvore... nije nama loše kako mislimo, a kako mislimo dobro nam je.... a koliko radimo super nam je!!!I sta sad da ja tebi kazem na ovu recenicu? Ne nisam bio nigdje evo
Ma mi smo ti zapravo jako gostoljubivi..navijamo za jedne druge. Cak se stvara neki fan club kako cujem. Samo si ti krivo poceo.. umjesto da nam se predstavis malo, pa napises di si bio, kuda si se okretao..itd..to nas zanima. A ako si dosao samo ulizivat se sig. Brate, takvih ovdje ima puna kafana...Znaci vas tu 5 ili 6 frajera old timera se nadrkarilo na jednog novog lika. Buhuhu neko vam se nesto udostojio reci. Wtf, Darien ti si mi drag
Teski mindfuck, ali nakon 3. Citanja ti je svaka ko NjegoševaI nisi bio nigdje zapadno od Sutle, makni se malo proputuj svijetom i onda ti se možda oči otvore... nije nama loše kako mislimo, a kako mislimo dobro nam je.... a koliko radimo super nam je!!!
S tobom nešto nije u redu.Ako se nisi okrenuo kod Pantere ili Maje to sve govori o tebi
Otkrij se. Mozda se znamoPrvi koji sam imao.
Pojedinci zive vrhunski, vecina dobro, generalno se ne radi, ali samostalnost nemamoI nisi bio nigdje zapadno od Sutle, makni se malo proputuj svijetom i onda ti se možda oči otvore... nije nama loše kako mislimo, a kako mislimo dobro nam je.... a koliko radimo super nam je!!!
Ako je netko ovdje bolestan to si ti,vrijeđaš i omalovažavaš bilo koga tko kaže šta se tebi ne sviđa,pljuješ druge cure a budimo realni većina je space shuttle za tebe i još se praviš da si na ovom forumu iz zajebancijeDa.. Rekla sam bolesniku da me prestane spominjat i odjebe jer s obzirom da sam mu u svakoj recenici ocito je moj fan..
Bolesni fan, sta recS tobom nešto nije u redu.
Bolesni fan.....Ako je netko ovdje bolestan to si ti,vrijeđaš i omalovažavaš bilo koga tko kaže šta se tebi ne sviđa,pljuješ druge cure a budimo realni većina je space shuttle za tebe i još se praviš da si na ovom forumu iz zajebancije
Sa mnom nije a s tobom onda?S tobom nešto nije u redu.
Ja ću.ti.čuvati mace pali cameru?Pojedinci zive vrhunski, vecina dobro, generalno se ne radi, ali samostalnost nemamo
Bolest.Sa mnom nije a s tobom onda?
Jebote Patak, pali kameru, ja ću te odraditJa ću.ti.čuvati mace pali cameru?
Jel to kod one cicate?Ja sam ostavio 400 kn i okrenuo se. Bilo me sram. Cifra je bila mislim 1200, neka Rumunjka...Idiot.
Nadmasio si me za jucer.Jebote Patak, pali kameru, ja ću te odradit
To defNadmasio si me za jucer.
OkretBolest.
Bolest... Teska.... Okreni se tu od mene ko Boga te molim...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|