Ma mrsJesmo, ali ispričaj se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mrsJesmo, ali ispričaj se.
Onda ok.Ne, ovo je iskljucivo moj stav
jel ovo nije vrijeđanje,mod?Sta si otvoreno reko? Ljudi te sprdaju tu i ispadas idiot. Navijo sam za tebe da se nades s njom i ti krenes srat. Bezobrazan si do bola, a to kakav je moj privatan zivot i to jel ja moram ic van je tvoja najmanja briga, ocisti prvo ispred svojih vrata
Po tome , mislim po PO, ja bi bio vrijedan 1 mil $Normalno da zovu.. Odi malo na google.. I sta tebe briga tko bu jebo tko ne bude. Covjekova vrijednost se ne mjeri po pojebanim zenama iz po
Po tome , mislim po PO, ja bi bio vrijedan 1 mil $
ti ne navijaj za mene. nsavijaj za sebe. da skineš taj junf konačnoSta si otvoreno reko? Ljudi te sprdaju tu i ispadas idiot. Navijo sam za tebe da se nades s njom i ti krenes srat. Bezobrazan si do bola, a to kakav je moj privatan zivot i to jel ja moram ic van je tvoja najmanja briga, ocisti prvo ispred svojih vrata
Ako ćemo precizno, nije. Rekao je da "ispadaš ko idiot". Da je rekao "ti si idiot" bilo bi vrijeđanje.jel ovo nije vrijeđanje,mod?
Aha isto ko i Hrvatska hahaahahahOvo je slobodna zemlja.
Ovo je bio ispravak netocnog navoda. Tko je tu njonjo? Ima ih viseAko ćemo precizno, nije. Rekao je da "ispadaš ko idiot". Da je rekao "ti si idiot" bilo bi vrijeđanje.
UpravoAha isto ko i Hrvatska hahaahahah
Pusti ti to, probao jesam, dobio prijetnju banom, za mene dosta za vecerasSlobodno se ti isprsi
Ja sam najveći njonjo ovdje, nema mi ravnogOvo je bio ispravak netocnog navoda. Tko je tu njonjo? Ima ih vise
Šta mene spominješ jazavac smijesniOnda se druži sa Primebilom.
znači različiti kriteriji?Ako ćemo precizno, nije. Rekao je da "ispadaš ko idiot". Da je rekao "ti si idiot" bilo bi vrijeđanje.
U sto tebe boli sto on jebe... Znaci, katastrofa koji likŠta mene spominješ jazavac smijesni
Odi kukaj malo ili probaj zaraditi da si možeš priuštiti poštenu curu
Imamo novog sombrera..Pusti ti to, probao jesam, dobio prijetnju banom, za mene dosta za veceras
Hvala tiAko ćemo precizno, nije. Rekao je da "ispadaš ko idiot". Da je rekao "ti si idiot" bilo bi vrijeđanje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|