Primebil13
Well-known member
Jedina katastrofa si ti tu sa svojom pričom i glumljenjemU sto tebe boli sto on jebe... Znaci, katastrofa koji lik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedina katastrofa si ti tu sa svojom pričom i glumljenjemU sto tebe boli sto on jebe... Znaci, katastrofa koji lik
neznam kolko će sutra reći haha. za sad je sa 500 došlo na 1000Znaci Sombi nemaš love za Sig
Koliko ti fali?
haha evo zahvalio se . joj majko milaHvala ti
Na čemu?Hvala ti
Jedina katastrofa si ti koji mi se jos uvijek obracas iz nepoznatog razlogaJedina katastrofa si ti tu sa svojom pričom i glumljenjem
Nek sam i ovo dozivio jebote ledOvaj sombrero lajkuje sve protiv mene. Mozart je sve u pravu rekao.
Moje je da odriskiras pa da vidimo jel vrijedi tih novaca makar svi znamo da .....neznam kolko će sutra reći haha. za sad je sa 500 došlo na 1000
Sta tebe boli kurac sta on jebeJedina katastrofa si ti koji mi se jos uvijek obracas iz nepoznatog razloga
ustvari na 1500neznam kolko će sutra reći haha. za sad je sa 500 došlo na 1000
Ali boli te kurac halo decko.. Jesmo pri zdravoj pameti? Kako ja ne znam da postojis na ovoj planeti dok se tu ne naseresMoje je da odriskiras pa da vidimo jel vrijedi tih novaca makar svi znamo da .....
lajkuje?Ovaj sombrero lajkuje sve protiv mene. Mozart je sve u pravu rekao.
Patak kao najpozitivniji lik tu
Ti si prva krenula komentirati moje porukeJedina katastrofa si ti koji mi se jos uvijek obracas iz nepoznatog razloga
Tako frende , napreduješJesmo, ali ispričaj se.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|