Sisata i guzata
Well-known member
Da ali svoj nos u svoj zivot. Tko jebe koliko koga i zasto trebalo bi vas boljet kuracNeki bi rekli da je slobodna zemlja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali svoj nos u svoj zivot. Tko jebe koliko koga i zasto trebalo bi vas boljet kuracNeki bi rekli da je slobodna zemlja
poslje onog što si pisao,daJel ti smetam?
Pa skuzio sam, frajer je jazavacTi si mu trenutno najomrazeniji
bravo sigTi si mu trenutno najomrazeniji
ti si mlad čovjek. izađeš kad van? postoje žene i uživoPa skuzio sam, frajer je jazavac
To nije ni smjesno za covjeka u tim godinama. To je fuj. Iz te recenice vriste kompleksi i nezrelostMarijole baci granatu i pola foruma se posvađa
Onda se druži sa Primebilom.Rekla mi je Sig
Ja sam vani stalno, a tu sluzim da se sramotim umjesto tebe citajuc tvoje jazave komentare i tvoje papcinske ulete sigicici i tvoje preseravanje svakodnevno.ti si mlad čovjek. izađeš kad van? postoje žene i uživo
Cek malo. Nismo si dobri vise?Onda se druži sa Primebilom.
ja sam bar otvoreno rekao. a ne ko ti. pa kužiš se iz aviona. i pogotovo dok pišeš o nekom koga ru nema. idi van dečko.Ja sam vani stalno, a tu sluzim da se sramotim umjesto tebe citajuc tvoje jazave komentare i tvoje papcinske ulete sigicici i tvoje preseravanje svakodnevno.
Tko uspjeva s tobom uopce bit iskreno dobar... Jedino si TI u pravu, samo TVOJE misljenje je vrijedno, sve drugo su stoka sitnog zubaCek malo. Nismo si dobri vise?
Jesmo, ali ispričaj se.Cek malo. Nismo si dobri vise?
A ti si Venturina glasogovornica? S takvima ne razgovaram.Tko uspjeva s tobom uopce bit iskreno dobar... Jedino si TI u pravu, samo TVOJE misljenje je vrijedno, sve drugo su stoka sitnog zuba
Sta si otvoreno reko? Ljudi te sprdaju tu i ispadas idiot. Navijo sam za tebe da se nades s njom i ti krenes srat. Bezobrazan si do bola, a to kakav je moj privatan zivot i to jel ja moram ic van je tvoja najmanja briga, ocisti prvo ispred svojih vrataja sam bar otvoreno rekao. a ne ko ti. pa kužiš se iz aviona. i pogotovo dok pišeš o nekom koga ru nema. idi van dečko
Samo sam ga zamolio da se ispriča i bez ružnih rijeci . Može se prepirati i na kulturnom nivouHvala Mod <3, ali nemoj ga blokirati. Samo odgovara na moju provokaciju
Ne, ovo je iskljucivo moj stavA ti si Venturina glasogovornica? S takvima ne razgovaram.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|