Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to ide mene ili tebe?Kako se zovu ti kompleksi kad ti je ok da vrijedas druge a kad ti netko uzvrati cvilis
Rekla mi je SigKako ti znaš da ja nemam stav?
Isto tako kad vi nekome nesto kazete to je zajebancija a kad taj odgovori onda je
Ja bi odgovorio ali se bojim da me Mod ne izbaci hahaahah. Ipak covjek ima moć u rukama ili prstima. Tako da shvatio sam kako stvari disu ovdje vrlo brzoNe. Prije Marijole. Jel ti pocinjes sa vrijedanjem a kasnije se povlacis
Ne moras pricati o sebi da bi iz svake tvoje recenice to vristalo.Nikada ne pricam o sebi. To je tvoj hobi. Ne izmisljaj..Ako se zelis svadati. No problem.
Ovo je slobodna zemlja.Ja bi odgovorio ali se bojim da me Mod ne izbaci hahaahah. Ipak covjek ima moć u rukama ili prstima. Tako da shvatio sam kako stvari disu ovdje vrlo brzo
No, ja postujem autoritet
Slobodno se ti isprsiJa bi odgovorio ali se bojim da me Mod ne izbaci hahaahah. Ipak covjek ima moć u rukama ili prstima. Tako da shvatio sam kako stvari disu ovdje vrlo brzo
No, ja postujem autoritet
TebeJel to ide mene ili tebe?
Tako je, neće te nitko izbaciti s foruma ako kažeš svoj stavOvo je slobodna zemlja.
Naravno, bez vrijedanjaTako je, neće te nitko izbaciti s foruma ako kažeš svoj stav
nije baš takoTako je, neće te nitko izbaciti s foruma ako kažeš svoj stav
Nije mi jasno zato što si ti ta koja sada "cvili"
Ja govorim sto je normalno ponasanje ostvarene osobe koja nema komplekseNije mi jasno zato što si ti ta koja sada "cvili"
Jel ti smetam?uh dođe i ovaj
Neki bi rekli da je slobodna zemljaI nije vasa stvar da brinete o tudim zivotima
Ti si mu trenutno najomrazenijiJel ti smetam?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|