Sisata i guzata
Well-known member
Odvratno... Sta rec... Fuj..Drugacije pricam na poslu, drugacije privatno, drugacije s damama. Ovako pricam s tobom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odvratno... Sta rec... Fuj..Drugacije pricam na poslu, drugacije privatno, drugacije s damama. Ovako pricam s tobom
Bravooo patakkk
Ćemo se kresnuti?Bravooo patakkk
Samo za lovu patakĆemo se kresnuti?
Ali nemas brige, danas su ti pare sjeleSamo za lovu patak
Posudi od sombia. Nesto je ipak skupioSamo za lovu patak
Sig, ako je potrebna donacija sombreru, mozda ja mogu uletiti umjesto njega, nadoplatim njemu razliku i sebi normalno koliko ti kazes da trazis za mene btw podrzavam te oko ove teme. Ovo nije lijepo zvucalo stvarnoOdvratno... Sta rec... Fuj..
Pun ko brodAli nemas brige, danas su ti pare sjele
Stvarno si pretjerao Marijole, sram te bilo. Nego Sig, može i meni pičke?Sig, ako je potrebna donacija sombreru, mozda ja mogu uletiti umjesto njega, nadoplatim njemu razliku i sebi normalno koliko ti kazes da trazis za mene btw podrzavam te oko ove teme. Ovo nije lijepo zvucalo stvarno
Hvala ali nemam toliko vremenaSig, ako je potrebna donacija sombreru, mozda ja mogu uletiti umjesto njega, nadoplatim njemu razliku i sebi normalno koliko ti kazes da trazis za mene btw podrzavam te oko ove teme. Ovo nije lijepo zvucalo stvarno
Eee znala sam..Pun ko brod
Evo ovih iz udruge B.a.b.eSig, ako je potrebna donacija sombreru, mozda ja mogu uletiti umjesto njega, nadoplatim njemu razliku i sebi normalno koliko ti kazes da trazis za mene btw podrzavam te oko ove teme. Ovo nije lijepo zvucalo stvarno
Ma da ima zrno iskrenosti u toj izjavi ne bih ni riječ rekaoEvo ovih iz udruge B.a.b.e
Nije udruga babe ako ti kazu da ti jw komentar fujcina na kvadrat. Postoji razlika izmedu frajerskog komentiranja i teske fujcineEvo ovih iz udruge B.a.b.e
Dzabe mu, nije prosloMa da ima zrno iskrenosti u toj izjavi ne bih ni riječ rekao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|