Sisata i guzata
Well-known member
Top patak, danas si dobar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Top patak, danas si dobar
Znam znam, no vrijeme ti stane kada si sa mnom, kada jednom dodje taj tren onda ces se sjetiti ovih rijeci hahaahahaha. Mozda sada nemas vremena al ja cvrsto vjerujem da cemo u blizoj buducnosti maci vrijeme jedno za drugoHvala ali nemam toliko vremena
Jel ti ovakva izjava ikad prošla ili si još junfer?Znam znam, no vrijeme ti stane kada si sa mnom, kada jednom dodje taj tren onda ces se sjetiti ovih rijeci hahaahahaha. Mozda sada nemas vremena al ja cvrsto vjerujem da cemo u blizoj buducnosti maci vrijeme jedno za drugo
Da palim cameru?Top patak, danas si dobar
Biraj rijeci sigica. Vodimo gospodski razgovor.Nije udruga babe ako ti kazu da ti jw komentar fujcina na kvadrat. Postoji razlika izmedu frajerskog komentiranja i teske fujcine
Ako je to vrhunac tvoje "duhovitosti" ni ne cudi me nacin na koji se razgovaras sa Sig Fakin iz 5-og CEvo ovih iz udruge B.a.b.e
Ja ti nisam od fejk kulture. Malo mi je to prenemaganje odbojno... Fujcina nije nista nekulturno. Uvijek ti kazem posve iskreno i od srca.Biraj rijeci sigica. Vodimo gospodski razgovor.
I ja isto. Zato se nemas razloga ljutitiJa ti nisam od fejk kulture. Malo mi je to prenemaganje odbojno... Fujcina nije nista nekulturno. Uvijek ti kazem posve iskreno i od srca.
Ne znam, jesi ti prirodno glup i ljubomoran ili to vjezbas pred ogledalom?Jel ti ovakva izjava ikad prošla ili si još junfer?
Ne ljutim se samo ces naucit sa mnom razgovarat normalno ili cu te stavit na ignore kao werduma.I ja isto. Zato se nemas razloga ljutiti
Sad ces nas ti lijepo nauciti kako se razgovora..Ako je to vrhunac tvoje "duhovitosti" ni ne cudi me nacin na koji se razgovaras sa Sig Fakin iz 5-og C
Jos si i daleko dobacio
Sori, teško mi je sakrit svoju ljubomoru na ljude koji ne jebuNe znam, jesi ti prirodno glup i ljubomoran ili to vjezbas pred ogledalom?
Kamiondzije
Ti se dosta volis Marijolu ulizivat cini mi se?Sori, teško mi je sakrit svoju ljubomoru na ljude koji ne jebu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|