Nisam ti ja Sig, pristojna i normalna i jos se trudi nauciti Telca kako da se razgovara sa ženama. Brate ako to sam nisi naucio necu te ja sigurno uciti.Sad ces nas ti lijepo nauciti kako se razgovora..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ti ja Sig, pristojna i normalna i jos se trudi nauciti Telca kako da se razgovara sa ženama. Brate ako to sam nisi naucio necu te ja sigurno uciti.Sad ces nas ti lijepo nauciti kako se razgovora..
Teško ćeš ti dečko proći kod Sigy, teško ćeš takvom spikom kod neke dobre cureZnam znam, no vrijeme ti stane kada si sa mnom, kada jednom dodje taj tren onda ces se sjetiti ovih rijeci hahaahahaha. Mozda sada nemas vremena al ja cvrsto vjerujem da cemo u blizoj buducnosti maci vrijeme jedno za drugo
Nije stvar spike kod mene, stvarno nisam tu da dogovaram susrete. Zauzeta sam narednih 7 dana jbtTeško ćeš ti dečko proći kod Sigy, teško ćeš takvom spikom kod neke dobre cure
Profesore smiri strasti. Šuplja ti je prica.. okreni neki broj i odi se istresiNisam ti ja Sig, pristojna i normalna i jos se trudi nauciti Telca kako da se razgovara sa ženama. Brate ako to sam nisi naucio necu te ja sigurno uciti.
Prc Somby prcispao dinamo šmrc
računaš u i subotu?Nije stvar spike kod mene, stvarno nisam tu da dogovaram susrete. Zauzeta sam narednih 7 dana jbt
Ni zene ga nece ni nogometPrc Somby prc
A pogotovo pareNi zene ga nece ni nogomet
Naravnoračunaš u i subotu?
Lijepo objasni ljudima da si dostupna samo za posebne i VenturuNije stvar spike kod mene, stvarno nisam tu da dogovaram susrete. Zauzeta sam narednih 7 dana jbt
Sori, teško mi je sakrit svoju ljubomoru na ljude koji n
Vidim konjina koja vrijednuje ljude po tome koliko jebu ahahahaahaahahaha majke ti mile. Darien the jebach. Ostvario se covjek u zivotu. Dominira Plavim OglasniSori, teško mi je sakrit svoju ljubomoru na ljude koji ne jebu
Ko je rekao da ja zelim proci kod Sigy )) zena ima svoju politiku. Ja je postujem. Ako dodje do naseg susreta doci ce, ako nece, ostat cu junfer kako frend Darien kazeTeško ćeš ti dečko proći kod Sigy, teško ćeš takvom spikom kod neke dobre cure
I Ventura tu spadaLijepo objasni ljudima da si dostupna samo za posebne i Venturu
Slaganje i ulizivanje nije isto. Na svakoj strani ove teme možeš se uvjeriti kako ulizivanje izgleda, ali ono ti ne smeta.Ti se dosta volis Marijolu ulizivat cini mi se?
Buraz bolje da mi je priča šuplja, nego da sam cijeli šupalj ko tiProfesore smiri strasti. Šuplja ti je prica.. okreni neki broj i odi se istresi
Slaganje na svaku...Slaganje i ulizivanje nije isto. Na svakoj strani ove teme možeš se uvjeriti kako ulizivanje izgleda, ali ono ti ne smeta.
Propao totalnoNi zene ga nece ni nogomet
A ni lova ga nećeNi zene ga nece ni nogomet
Jbg doci ce i bolji daniPropao totalno
nemoj se svađati. nemaš šanse sa njimaBuraz bolje da mi je priča šuplja, nego da sam cijeli šupalj ko ti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|